Visgraat

Visgraat

Vivafloors visgraat pvc

Op zoek naar een prachtige visgraat vloer? Bij Laminaat All-in vindt u de mooiste visgraat vloer van het merk Vivafloors. Vivafloors is een absoluut A-merk als het gaat om vloeren voor zowel particulier als commercieel gebruik. Alle vloeren zijn Europees gecertificeerd, voldoen aan alle kwaliteitseisen en zijn 100% recyclebaar. Wanneer u kiest voor visgraat van Vivafloors weet u dus zeker dat u de juiste keuze maakt!

Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
  1. Vivafloors Visgraat Plak PVC
    39,55 per m2
    Tot 10% extra korting op deze vloer
    Vraag gratis staal of offerte!
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina

Waarom een PVC vloer?

Wat is het voordeel van een pvc vloer? Een PVC vloer is kindvriendelijk: bestemd tegen speelgoed, vallende drinkbekers en stampende peuters. Ook is PVC zeer geluiddempend en voelt het warmer aan dan een stenen vloer. Bovendien is een PVC vloer slijtvast, dus kunt u er veel langer van genieten.

Klik PVC of Plak PVC?

Twijfelt u tussen klik PVC en plak PVC? Beide soorten PVC hebben hun eigen voordelen. Het hangt van uw persoonlijke situatie af welke variant beter bij u past.

Voordelen plak PVC

Wat zijn de voordelen van plak PVC t.o.v. klik pvc?
  • Er is voor het aanbrengen van plak pvc géén ondervloer nodig.
  • Plak pvc geleid warmte beter waardoor u meer rendement haalt uit uw vloerverwarming.

Visgraat PVC leggen?

Bij Laminaat All-in kunt u altijd kiezen of u zelf uw nieuwe visgraat pvc vloer wilt leggen of het liever door ons laat doen. U kunt dit gemakkelijk online aangeven en wij zullen u een offerte op maat terug sturen.

Afmetingen

De afmetingen van de PVC visgraat vloeren zijn 60,96 x 15,24 cm. De vloer is 2,5 mm dik en heeft een toplaag van 0,55 mm. Ook hebben wij lange planken van 142,2 cm op voorraad en leveren we ook zwarte strips om een rand om uw visgraat vloer te leggen.>

Bestel uw visgraat bij Laminaat All-in

Heeft u interesse in een visgraat vloer van Vivafloors? Bij Laminaat All-in bieden we 8 verschillende kleuropties aan. Zo is er altijd wel een kleur die bij uw interieur past!

Vraag eenvoudig een offerte aan of neemcontact op met Laminaat All-in.
Prijzen inclusief 21% BTW