Visgraat pvc vloeren

Visgraat pvc vloer is op het moment dé trend op het gebied van vloeren en wonen. is op het moment een van de meest verkochte visgraat pvc vloeren. Pvc vloeren zijn er in plak of verlijmde versie en in klik pvc versie. Meestal wordt de verlijmde pvc versie gebruikt. Visgraat pvc vloeren zijn wel wat tijdrovender dan rechte plank. Je moet vanuit het midden goed uitmeten hoe je overal uitkomt zoals bij deuren en in de gang. Ook moet de visgraat vloer precies 45 graden liggen anders ligt de gehele vloer scheef. Ook heb je met dit pvc meer snijafval dan met rechte plank en elk klein plankje moet netjes afgesneden worden bij de muur. Iets meer werk dus. Een van de veel verkochte pvc vloeren is de  Belakos Rustico visgraat pvc  maar ook de visgaat pvc vloer van Hebeta 

Visgraat pvc vloeren

De meest gangbare visgraat pvc vloeren hebben een slijtlaag van 0.55 en zijn gemiddeld 2,5mm dik. Er moet voor het leggen van plak pvc vloeren wel eerst geëgaliseerd worden. Bij klik pvc vloeren hoeft dit niet maar de betonvloer moet wel goed vlak zijn. Anders is de kans op een wip-wap idee en kan het klik pvc los springen. Ditzelfde geldt voor laminaat. Douwes Dekker visgraat laminaat heeft bijvoorbeeld wel een goed en stevig klik-systeem en kan goed zelf gelegd worden.

Wij leggen pvc vloeren door heel Nederland.

Bezoek de winkel met pvc visgraat vloeren

Om meer te weten te komen over de mogelijkheden en kleur van visgraat pvc vloeren en ze in een groter oppervlakte te bekijken, kom dan naar de winkel in Hasselt (Overijssel). Zodat u beter een keus kunt maken en alle pvc kleuren kunt bekijken.
Kom dan naar de showroom of vraag vrijblijvend een offerte aan in de webshop.

Belakos Rustico Visgraat pvc vloeren

Meer mensen zochten op PVC vloer Dedemsvaart | Belakos Rustico visgraat pvc | PVC vloer Stadshagen |

Prijzen inclusief 21% BTW