• De betere vloerenzaak
  • Leggen in heel Nederland
    Vraag gratis staal of offerte
  • Niet vooraf betalen
    Geen aanbetaling nodig
  • Showroom met Quick-Step
    Parador, Meister, Balterio
Bel 038-7507650

Mflor

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

Plak pvc van Mflor

Mflor is een van de populairste, of misschien zelfs de populairste, aanbieder van pvc lijmvloeren in Nederland. Het merk weet de kwaliteit, duurzaamheid en natuurlijke uitstraling van een pvc vloer uitstekend te combineren met een scherpe prijs. Voor zowel huishoudelijk als commercieel gebruik biedt Mflor een uitgebreide collectie pvc stroken met houtmotief en tegels met een authentieke betonlook (steenmotief). Zo produceert Mflor schitterende houtlook pvc vloeren met een eiken uitstraling, waaronder diverse Englisch Oak, Chester Oak en Beaumont Oak modellen. Je kunt hierbij kiezen voor een lichte, medium of donkere variant. Voor steenmotief vloertegels van Mflor heb je keuze uit diverse grijstinten (grafietgrijs, granietgrijs, cement grijs e.a.) in lichte tot donkere gradaties. Je vindt zeker het design en de kleur die perfect aansluit bij je lifestyle en interieur, als dat nou industrieel, klassiek, landelijk, modern of Scandinavisch is.


Waarom een verlijmde pvc vloer erg voordelig is

Pvc vloeren hebben de laatste 20 jaar een flitsende ontwikkeling doorgemaakt. De stroken en tegels bestaan uit meerdere lagen met hoogstaande eigenschappen. Doordat de toplaag voorzien is van embossing (voelbare en zichtbare structuur) en velling (v-groeven aan de randen), zijn de houtmotief stroken nauwelijks meer van echte houten planken te onderscheiden. De stroken zijn ook haast even hard, slijtvast en duurzaam als hout, maar aanzienlijk lichter in gewicht. Dankzij een geluiddempend materiaal in de onderste laag is een pvc vloer opvallend stiller dan een houten parket vloer. Pvc biedt tevens als voordeel dat het makkelijk te onderhouden is en niet krimpt of uitzet wanneer het klimaat in huis droog of vochtig wordt. Ondanks al deze pluspunten is een verlijmde pvc vloer toch een stuk goedkoper per vierkante meter dan een houten vloer.


Plak pvc van Mflor biedt bijzondere kenmerken

Mflor produceert pvc lijmvloeren in verschillende diktes, vanaf 2 millimeter tot 8 millimeter. Ook de dikte van de toplaag varieert voor de diverse product categorieën. Het volledige assortiment is uitstekend bestand tegen slijtage en garandeert een optimale levensduur. Voor huishoudelijk en licht commercieel gebruik (hotelkamers etc.) kan de Mflor garantie op lijmvloeren oplopen tot 20 jaar. Plak pvc van Mflor is speciaal ontwikkeld om loopgeluiden te minimaliseren en is zeer geschikt voor vloerverwarming én koeling. Dankzij een volledige waterbestendigheid zijn de vloeren eveneens goed te gebruiken in vochtige ruimtes als de badkamer en de keuken. Bij het produceren van pvc vloeren houdt Mflor sterk rekening met alle normen voor gezondheid, veiligheid en het milieu. Mflor designvloeren zijn neutraal in alle opzichten en zorgen voor een gezond binnenmilieu. De plak pvc voldoet aan de ECHA (Europees agentschap voor chemische stoffen) normen voor het gebruik van kunststofmaterialen bij interieurtoepassingen. Je kleintje kan bij wijze van spreken van de vloer eten. De pvc vloeren zijn gemakkelijk te reinigen, zonder gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen. Alle vloeren zijn volledig recyclebaar. Plak pvc vloeren van Mflor kunnen bovendien een belangrijke bijdrage leveren aan het welzijn van je gezin. Ze zorgen voor een prettige akoestiek en temperatuurbeleving in huis. En met de juiste keuze voor het design en de kleur, voelt eenieder zich altijd comfortabel thuis.

Prijzen inclusief 21% BTW