• De betere vloerenzaak
 • Leggen in heel Nederland
  Vraag gratis staal of offerte
 • Niet vooraf betalen
  Geen aanbetaling nodig
 • Showroom met Quick-Step
  Parador, Meister, Balterio
Bel 038-7507650

Vmust Plak PVC

Verlijmd PVC Diamond van VMUST

VMust verlijmde PVC vloeren

De vloer van een woning, bedrijf of eender welk ander pand is een van de belangrijkste factoren bij het creëren van een gezellige en comfortabele leef- en werkomgeving. De zoektocht naar precies de goede vloer is er dan ook één die heel wat aandacht verdient, teneinde het beste te kunnen halen uit de ruimte.

1 artikel(en)

per pagina

 • PVC verlijmd Diamond Vmust

  Vgroef: 4-zijden mini V-groef
  Dikte: 2,5 mm
  0.55mm
  4-zijden mini V-groef

  Adviesprijs: € 32,95
  Uw voordeel: € 5,00 (15%)
  € 27,95 per m2
  -Wij leggen in heel Nederland
  Vraag gratis staal of offerte!

1 artikel(en)

per pagina

Een van de meest vooraanstaande merken voor kwalitatieve vloeren is Vmust, dat vooral een uitgebreid aanbod heeft aan PVC plak vloeren. Dergelijke vloeren bieden tal van voordelen, zowel qua duurzaamheid als stijl. Waarom zou je nu op de vloeren van Vmust moeten vertrouwen? Die vraag krijgt een antwoord in het volgende overzicht!

De voordelen van een Vmust PVC plak vloer

Voor je een vloer koopt is het natuurlijk belangrijk dat je weet wat die vloer inhoudt en wat de voordelen ervan zijn. Een PVC plak vloer is een vloer die uit verschillende stroken bestaat, die aan elkaar geplakt moeten worden. Vmust is een gespecialiseerde aanbieder van PVC vloeren, en deze vloeren hebben dan ook enkele interessante voordelen:

PVC vloeren zijn tegenwoordig erg populair, mede vanwege de voordele die ze bieden in vergelijking met laminaat. Zo is het materiaal stiller, waardoor je zowel kunt rekenen op een betere isolatie als minder lawaai als je op de vloer stapt. Daarbij zorgen de isolerende eigenschappen van de vloer er ook voor dat deze warmte beter binnen houdt, en koude buiten houdt. De ideale vorm van isolatie dus voor in de winter!

Daarbij komt ook nog eens dat zo'n PVC vloer relatief weinig onderhoud vraagt in vergelijking met laminaat. En dat is natuurlijk handig als je het huishouden of het onderhoud van je bedrijfspand eenvoudiger wil maken!

Voor elke situatie en toepassing een plak PVC vloer

Een ander voordeel van verlijmd PVC, en dan specifiek het aanbod van Vmust, is dat er verschillende soorten vloeren verkrijgbaar zijn in wel 10 leuke kleuren. Ook de dikte van de vloer kan verschillen, waardoor er zowel opties zijn voor particuliere woningen als bedrijfspanden en ruimtes waar veel over de vloer gewandeld wordt - zoals winkels, hotels en kantines.

Het belang van egalisering bij een kwalitatieve plak PVC vloer

De voordelen van verlijmd PVC reiken duidelijk ver, en dat is een goede reden om ervoor te kiezen. Belangrijk is wel dat de ondergrond waar de vloer op moet komen geëgaliseerd moet worden. Op die manier is deze effen, en zal het resultaat des te mooier en duurzame zijn. Verlijmd PVC wordt vervolgens op die ondergrond geplakt, en klaar is kees!

Ook is het mogelijk om te kiezen voor een zelfklevende rubberen ondervloer, maar zelfs in dat geval moet de ondergrond mooi effen gemaakt worden. Hoe dan ook is een PVC plak vloer een waardevolle aanvulling van elk bedrijf of particuliere woning - zeker als het doel is om meer wooncomfort, duurzaamheid en veiligheid te creëren. Wil je ook het beste halen uit je vloer?
Dan is een plak PVC vloer van Vmust een vanzelfsprekende oplossing!

Prijzen inclusief 21% BTW