• De betere vloerenzaak
  • Leggen in heel Nederland
    Vraag gratis staal of offerte
  • Niet vooraf betalen
    Geen aanbetaling nodig
  • Showroom met Quick-Step
    Hebeta, Meister, Belakos

Plak PVC Hamat - Visgraat Pure Zoom

Visgraat pvc-vloer Pure van Hamat

Het effect van een pvc-vloer met een visgraatpatroon van Hamat  is hetzelfde als die van een houten vloer. Alleen ligt de prijs een stuk lager, heeft de pvc-vloer een stuk minder onderhoud nodig en is de pvc-vloer een stuk minder kwetsbaar. Hamat staat bekend om zijn hoogwaardige vloeren en de Hamat Pure visgraat serie is een uitstekende keuze als je graag een mooie visgraatvloer wilt. Deze vloer is bijna niet van een echte houten vloer te onderscheiden en je hebt wel de voordelen van een pvc-vloer.


Iedere laag heeft een functie

De Hamat Pure visgraat pvc vloer bestaat uit meerdere lagen. De bovenste laag is een matte PU-coating met daaronder een sterke slijtlaag van 0,55 mm van transparante pvc. De volgende laag is de design print die bepaalt hoe de vloer eruitziet. Daarna volgt de tussenlaag van Virgin pvc en de laatste laag is de rug van een hoogwaardige en stabiele pvc. Bij elkaar heeft de vloer hierdoor een dikte van 2,5 mm. De overige afmetingen van de Hamat Pure visgraat vloer zijn voor een vloerdeel 15,24 x 60,96 cm.

Duurzame en milieuvriendelijke vloeren

Identity pvc vloeren hebben een brandklasse van Bfl -S1 en zijn brandwerend. Ook zijn ze geschikt voor vloerverwarming. De vloer is milieuvriendelijk en 100% recyclebaar. Doordat er gebruikt wordt gemaakt van de beste materialen is de vloer redelijk krasbestendig. Al met al zijn deze pvc-vloeren zeer duurzame vloeren met een natuurgetrouw uiterlijk. Ze geven aan iedere ruimte een luxe en warme uitstraling. De Identity pvc vloeren zijn voorzien van een Dry-Back waardoor ze volledig verlijmd gelegd moeten worden.


 


Embossing   EIR
Afmeting       15,94 x 60,96 cm
Dikte             2,5 mm
Slijtlaag         0,55 mm
V-groef          ja, 4 zijdes
Pakinhoud    36 planken (3,34 m2)

Plak PVC Hamat - Pure Visgraat

€ 34,95 per m2

Dit artikel is in voorraad

Prijs per m2
€ 34,95
Reset Configuration

* Verplichte velden

Prijs per m2
€ 34,95

Omschrijving

Details

Embossing EIR
Afmeting 15,94 x 60,96 cm
Dikte 2,5 mm
Slijtlaag 0,55 mm
V-groef ja, 4 zijdes
Pakinhoud 36 planken (3,34 m2)

Product informatie

aantal m2 per pak 3.34
Tekst prijslabel Prijs per m2 Merk Hamat
Dikte in mm 2.50 Afmeting paneel 15,94 x 60,96 cm
Serie Pure
Pakinhoud m2 3.34 m2
Prijzen inclusief 21% BTW