• De betere vloerenzaak
  • Leggen in heel Nederland
    Vraag gratis staal of offerte
  • Niet vooraf betalen
    Geen aanbetaling nodig
  • Showroom met Quick-Step
    Parador, Meister, Balterio
Bel 038-7507650

Bodiax dry-back serie BP350 Galaxy pvc-vloer


Als je op zoek bent naar een pvc vloer met de natuurlijke uitstraling van hout of steen dan zit je goed met een Bodiax dry-back pvc vloer. Deze Bodiax pvc vloer serie heeft een aantal topvloeren in de collectie die door de structuren in de toplaag ook daadwerkelijk als echt aanvoelen. Het gaat hier om een pvc vloer die geschikt is voor iedere ruimte, zowel voor de woonkamer, de keuken, de badkamer maar ook bij projecten of commerciële instellingen.

De fraaie houtstructuur van de BP350 Galaxy


Een van de pvc vloeren uit deze fraaie Bodiax serie is de BP350 Galaxy, die per deel een afmeting heeft van 228,6 x 1219,2 mm. Deze schitterende vloer heeft een houtstructuur met zeven verschillende kleurstellingen waardoor er voor ieder interieur een passende vloer te vinden is. Lichte kleuren, maar ook andere kleuren zitten er in deze collectie en alle dessins hebben een natuurgetrouwe en warme uitstraling. Maar dat is niet het enige voordeel wat deze vloeren hebben, al is het natuurlijk wel belangrijk dat hij er fraai uitziet.

De voordelen van een pvc-vloer


De pvc vloeren uit deze Bodiax serie hebben natuurgetrouwe dessins, een microvelling groef rondom en een maximale variatie in het patroon. Ook hierdoor ziet de vloer er nog meer als echt hout uit. Hij heeft wel de hoge slijtvastheid waar de pvc-vloer zo bekend om staat waardoor de vloer ook prima te gebruiken is in druk belopen ruimtes. Daarnaast is de vloer waterafstotend en is hij ook nog eens zeer makkelijk in het onderhoud.

Specificaties van de Galaxy vloer


De pvc vloer heeft een antislip R10 en is Ftalaat-vrij. Hij is geproduceerd volgens de strenge Europese normen en ook 100% recyclebaar. Deze Bodiax vloer is geschikt voor vloerverwarming én vloerverkoeling, de RM-waarde is 0,013 m2 K/W. De gebruiksklasse is 23, 33 en 42. De bovenste laag is een matte PU-beschermlaag met daaronder een vinyl slijtlaag van 0,5 mm. De middelste laag is een pvc filmlaag met het Galaxy dessin. Daaronder zit een rug van stabiel en zuiver pvc. De totale dikte is 2,5 mm.

Mooi én duurzaam


De Galaxy vloer is een dry-back vloer, wat betekent dat hij op de vloer verlijmd moet worden. Dit heeft als voordeel dat het loopgeluid tot een minimum wordt gereduceerd. Eigenlijk heeft deze pvc-vloer vooral voordelen. Hij heeft niet alleen een fraai uiterlijk maar ook nog eens veel gebruikersgemak én het is een zeer duurzame vloer.

Dikte 2.5 mm
Slijtlaag 0,55 mm
Afmeting 121.92 x 22.86 cm
Pakinhoud 3.34 m²
Aantal planken per pak 12
Garantie particulier gebruik 15 jaar
Garantie bedrijfsmatig 10 jaar
Bijzonderheden Minimaal 48 uur laten acclimatiseren.
Verwerking niet onder 20°C

Plak PVC vloer - Bodiax Galaxy BP350

€ 28,75 per m2

Dit artikel is in voorraad

Prijs per m²
€ 28,75
Reset Configuration

* Verplichte velden

Prijs per m²
€ 28,75

Omschrijving

Details


Dikte 2.5 mm
Slijtlaag 0,55 mm
Afmeting 121.92 x 22.86 cm
Pakinhoud 3.34 m²
Aantal planken per pak 12
Garantie particulier gebruik 15 jaar
Garantie bedrijfsmatig 10 jaar
Bijzonderheden Minimaal 48 uur laten acclimatiseren.
Verwerking niet onder 20°C

Product informatie

aantal m2 per pak 3.34m²
Tekst prijslabel Prijs per m²
Dikte in mm 2.5mm Afmeting paneel 121,92 x 22,86
Serie Galaxy
Pakinhoud m2 3.34 m2
Prijzen inclusief 21% BTW