Charente Visgraat XXL

Charente Visgraat XXL

Hebeta Charente Visgraat XXL (ook bekend als Montinique) is een schitterende PVC visgraat vloer met een bijzonder matte PU toplaag. De Hebeta Visgraat stroken zijn voorzien van een 4-zijdige micro-velling. Deze vloer valt zeker onder de trend van de visgraat omdat het een zeer natuurlijke uitstraling heeft, prachtig voor in elke ruimte met een afwerking van een band en bies. De Hebeta Charente Visgraat XXL stroken hebben een register embossing, een voelbare structuur. Bovendien is de Hebeta Charente Visgraat PVC vloer zeer geschikt voor vloerverwarming.
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
  1. Hebeta Charente Visgraat XL - Plak PVC Dyback
    39,95 per m2
    Tot 10% extra korting op deze vloer
    Vraag gratis staal of offerte!
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina

De XXL Hebeta pvc vloer in visgraat

De Hebeta pvc vloeren hebben de meest matte natuurlijke uitstraling. Dit heeft de vloer te danken aan zijn matte toplaag waardoor er een zeer natuurlijk effect wordt bereikt. De Hebeta vloer is dus een ideale vloer voor iemand die graag een houten vloer wil, maar wel graag de voordelen van een pvc-vloer heeft. Ook de Hebeta pvc vloeren met visgraat hebben dezelfde voordelen als de andere pvc vloeren van dit merk.

De luxe uitstraling van een visgraatvloer

Een visgraatvloer wordt steeds populairder. Mensen zien graag de luxe uitstraling van de vloer en het bijzondere karakter. Daarbij geeft de visgraatvloer ook nog eens een ruimtelijk effect. Vroeger kwam je deze vloeren alleen in statige herenhuizen tegen of in kastelen en paleizen. Dit heeft mede te maken met het prijskaartje wat aan een houten visgraatvloer hangt. De manier van leggen is intensief en in combinatie met het materiaal was dus een visgraatvloer niet voor iedereen weggelegd. Nu je ook in pvc een visgraatvloer kunt krijgen, wordt het aanschaffen van een dergelijke vloer ineens een stuk aantrekkelijker voor iedereen.

Dezelfde natuurlijke uitstraling als hout

De Hebeta pvc vloeren zijn heel natuurgetrouw, ze zijn echt bijna niet van echt hout te onderscheiden. Dit komt mede door de matte toplaag en de natuurlijke houtnerfstructuur. Er zijn 18 verschillende kleuren en 4 kleuren zijn ook in een visgraatpatroon leverbaar. De Hebeta pvc vloeren visgraat zijn er in een normale uitvoering en in de maat XXL. Met deze XXL versie kun je de vloer nog meer karakter geven. Ook is het mogelijk door met biezen te spelen of een combinatie te maken met de verschillende afmetingen de vloer een speels effect te geven. Of met de brede band of bies kun je de vloer netjes afwerken. De vier kleuren van de Charente visgraatvloer zijn: licht eiken, eiken grijs gerookt, gerookt eiken en eiken donker. 

Milieuvriendelijke vloeren

De Hebeta pvc vloeren visgraat zijn net zoals de andere vloeren van dit merk ftalaatvrij en zijn ook nog eens voorzien van een Greenlabel. Hebeta heeft nu eenmaal hart voor de natuur en het milieu. Alle pvc vloeren zijn voorzien van een natuurgetrouwe Register Embossing wat betekent dat de structuur in de toplaag exact het dessin in de filmlaag volgt. Ook dit draagt bij aan het natuurlijk effect, waardoor de vloer nog meer op echt hout lijkt. Ook hebben de vloeren allemaal een 4-zijdige micro veilingkant.

Productspecificaties Hebeta XXL visgraatvloer Charente

De Hebeta pvc vloeren visgraat zijn er in twee uitvoeringen, namelijk de normale maatvoering en de speciale maatvoering, de Charente XXL visgraat. Deze XXL uitvoering met zijn grotere en bredere planken is ook een vloer die verlijmd moet worden op een egale ondergrond. De afmeting van de delen is 612 mm lang, 153 mm breed en 2,5 mm dik. Ook deze XXL visgraat vloer heeft een toplaag van 0,55 mm dik. De structuur is Register Embossing en hij heeft een Micro 4V groef. De woongarantie is 20 jaar bij normaal gebruik. De gebruikersklasse voor de consument is 23 en voor projecten is de gebruikersklasse 33. Deze vloer is geschikt voor vloerverwarming tot maximaal 28 graden.

Past bij iedere stijl

De Hebeta XXL vloer is een uitstekende keuze als je een vloer zoekt die tegen een stootje kan en die makkelijk in het onderhoud is. Maar vooral als je een vloer zoekt met een stoer karakter. Hij past bij iedere stijl, van klassiek tot aan strak en modern. Waar deze visgraatvloer ook mee gecombineerd wordt, hij behoudt altijd zijn warme uitstraling. Juist de grote en brede planken maken deze vloer zo uniek, een echte eyecatcher voor iedere ruimte.

Combinaties mogelijk, ook met de Charente Visgraat

De Hebeta pvc vloeren Charente XXl met visgraat en de andere series is de meest matte en natuurlijke pvc. Door de natuurlijke houtnerfstructuur en matte toplaag lijkt hij echt op hout. Hij is nauwelijks van een echte houten vloer te onderscheiden. In totaal heeft Hebeta 18 verschillende kleuren waarvan de Hebeta pvc vloeren met visgraat XXL vier verschillende kleuren biedt. Door de verscheidenheid aan maten, kan er ook nog eens op een speelse manier een visgraatvloer worden gelegd, bijvoorbeeld met de brede plank als band en bies. Indien gewenst is de Charente visgraatvloer XXL te combineren met de Hebeta Charente visgraat..

 

 

Prijzen inclusief 21% BTW