Charente Visgraat

Charente Visgraat

Hebeta Charente Visgraat (ook bekend als Montinique) is een schitterende PVC visgraat vloer met een bijzonder matte PU toplaag. De Hebeta Visgraat pvc stroken zijn voorzien van een 4-zijdige micro-velling. Deze pvc vloer valt zeker onder de trend van de visgraat omdat het een zeer natuurlijke uitstraling heeft, prachtig voor in elke ruimte met een afwerking van een band en bies. De eventuele rand kant afgewerkt worden met een lange rechte plank uit de Hebeta Charente visgraat collectie, deze 4 kleuren zijn namelijk ook verkrijgbaar in een rechte plank. De Hebeta Charente Visgraat pvc vloeren hebben een register embossing, een voelbare structuur. Bovendien is de Hebeta Charente Visgraat PVC vloer zeer geschikt voor vloerverwarming.
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
  1. Hebeta Charente Visgraat - Plak PVC Dryback
    39,95 per m2
    Tot 10% extra korting op deze vloer
    Vraag gratis staal of offerte!
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina

 

Hebeta pvc vloer visgraat - Charente

Een visgraatvloer blijft een bijzondere uitstraling houden. Dat vonden ze jaren geleden al en dat was ook een van de redenen waarom je deze vloer vaak tegen kwam op unieke locaties. In balzalen van kastelen, de entree van het notariskantoor en op allerlei andere plaatsen die een indrukwekkende uitstraling hebben. Het visgraatpatroon heeft nu eenmaal een luxe look en zorgt ook nog eens voor een ruimtelijk effect. Precies wat deze plekken nodig hebben om indruk te maken op hun bezoekers. Dat de visgraatvloer alleen voor deze ruimtes wordt gebruikt, dat is al lang niet meer. Zeker nu de visgraatvloer steeds betaalbaarder wordt, neemt hij sterk aan populariteit toe. Vroeger kon de visgraatvloer namelijk alleen in echt hout worden gerealiseerd, iets wat een zeer dure aangelegenheid was.

Visgraat in pvc

Tegenwoordig bestaat er ook bij de pvc-vloeren een visgraatmotief. Dat betekent dat men hetzelfde effect kan bereiken, maar dan nu met pvc. Dat heeft verschillende voordelen. Allereerst is het leggen van een pvc visgraat vloer veel minder intensief dan het leggen van een dergelijke vloer in echt hout, daarom wordt hij ook een stuk betaalbaarder. Een leuke bijkomstigheid is dat een pvc visgraatvloer wel de uitstraling van een echte houten vloer heeft, maar alle voordelen van pvc. Zeker als je kiest voor Hebeta pvc vloeren met visgraat, deze zijn bijna niet van echt hout te onderscheiden.

Combinaties mogelijk, ook met de XXL Charente Visgraat

De Hebeta pvc vloeren Charente met visgraat en de andere series is de meest matte en natuurlijke pvc. Door de natuurlijke houtnerfstructuur en matte toplaag lijkt hij echt op hout. Hij is nauwelijks van een echte houten vloer te onderscheiden. In totaal heeft Hebeta 18 verschillende kleuren waarvan de Hebeta pvc vloeren met visgraat vier verschillende kleuren biedt. Door de verscheidenheid aan maten, kan er ook nog eens op een speelse manier een visgraatvloer worden gelegd, bijvoorbeeld met de brede plank als band en bies. Indien gewenst is de Charente visgraatvloer te combineren met de Hebeta Charente visgraat XXL-maatvoering.


Hebeta heeft hart voor het milieu

Net zoals de andere series zijn de Hebeta pvc vloeren visgraat ftalaatvrij en ook voorzien van een Greenlabel. Hebeta streeft namelijk naar een productie die het milieu zo weinig mogelijk schaadt, vandaar dat het Greenlabel erg belangrijk voor ze is. Alle kleuren van de Hebeta pvc vloeren zijn voorzien van een natuurgetrouwe Register Embossing en een 4-zijdige micro vellingkant. Register Embossing betekent dat de structuur in de toplaag precies het dessin van de filmlaag volgt, waardoor je een perfecte tekening van de vloer creëert.

Eigenschappen van de Hebeta pvc vloeren visgraat

De serie van de pvc visgraatvloer van Hebeta heet Charente en deze serie bestaat uit vier kleuren. De delen hebben een afmeting van 595 mm lang, 119 mm breed en dik 2,5 mm. De toplaag heeft een dikte van 0,55 mm. Op deze vloer heeft men een woongarantie van 20 jaar bij normaal gebruik. De gebruikersklasse voor de consument is 23 en voor een project is dat 33. Deze vloer is geschikt voor vloerverwarming tot maximaal 28 graden Celsius. De vloer moet verlijmd gelegd worden. De kleuren zijn: licht eiken, eiken grijs gerookt, gerookt eiken en eiken donker.

De voordelen van pvc

Verder heeft deze visgraat vloer natuurlijk alle voordelen van een pvc-vloer. Hij is makkelijk in het onderhoud, mede door het oppervlak waar weinig tot geen vuil en stof aan hecht. Ideaal voor mensen met een allergie. Het is ook een duurzame vloer, zeker door de extra toplaag. Pvc is nu eenmaal minder kwetsbaar dan hout. Toch hebben de Hebeta pvc vloeren visgraat dezelfde warme en luxe uitstraling als een echte houten vloer.
Prijzen inclusief 21% BTW