Hebeta

Hebeta

PVC vloeren van Hebeta

Hebeta pvc vloeren

Deze vloeren hebben de looks van echt hout maar ook de voordelen van pvc, een ideale combinatie. Dit is precies wat je bij de Hebeta pvc vloeren kunt verwachten. Door de natuurlijk uitziende matte toplaag van de vloer heeft Hebeta een zeer realistisch geheel gecreëerd, bijna niet van echt hout te onderscheiden. De Robuuste extra brede en lange planken met een micro v-groef en houtnerfstructuur sluit vrijwel bij ieder interieur aan. De Hebeta lijn bestaat uit 18 schitterende dessins die volledig aansluiten op de trends van vandaag maar ook tegelijkertijd tijdloos zijn. Vier van deze kleuren kunnen ook nog eens geleverd worden als visgraatvloer.
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
 1. Hebeta Charente Visgraat - Plak PVC Dryback
  39,95 per m2
  Tot 10% extra korting op deze vloer
  Vraag gratis staal of offerte!
 2. Hebeta Charente Visgraat XL - Plak PVC Dyback
  39,95 per m2
  Tot 10% extra korting op deze vloer
  Vraag gratis staal of offerte!
 3. Hebeta Charente XL - Plak PVC Dryback
  39,95 per m2
  Tot 10% extra korting op deze vloer
  Vraag gratis staal of offerte!
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina

De Hebeta pvc-vloeren voor iedere stijl en voorkeur

De Hebeta pvc vloeren passen bij iedere stijl. Van klassiek tot modern en zelfs bij een industriële stijl kan een Hebeta pvc-vloer uitstekend toegepast worden. Door de verscheidenheid aan dessins en mogelijkheden kan er fraai resultaat behaald worden. De visgraatvloer kan bijvoorbeeld uitstekend gecombineerd worden met een brede plank als band of als bies. Behalve de XXL-plank is er ook de visgraat én de XXL-visgraat en daarbij is er ook nog de serie Beton Design. In iedere serie zijn verschillende dessins te vinden zodat er altijd een vloer van Hebeta is die bij jouw voorkeur past.

De eigenschappen van de Hebeta pvc vloeren

Hebeta pvc-vloeren zijn ftlaatvrij en hebben een Greenlabel. Beide punten zijn natuurlijk uitstekend voor het milieu maar ook Hebeta hecht hier veel waarde aan. Ieder dessin is voorzien van een natuurgetrouwe Register Embossing laag en juist deze laag geeft de vloer zijn natuurgetrouwe uiterlijk en dit zorgt tevens voor de voelbare structuur. Ook hebben de Hebeta vloeren een 4-zijdige micro veilingkant. De harde en matte PU-beschermingslaag zorgt dat de vloer lang mooi blijft. Natuurlijk is deze pvc vloer ook zeer onderhoudsarm.

Specificaties van de vloer

De pvc Hebeta vloer is emissiearm A+. Hij is goed toe te passen in een vochtige ruimte en kan uitstekend gecombineerd worden met vloerverwarming. De demping van het loopgeluid is ca 5 dB. De matte harde PU-toplaag is 0,55 mm. De afmetingen van de delen verschillen per type. Zo heeft bijvoorbeeld de XXL strook een afmeting van 1530 mm lang bij 253 mm breed. De dikte is 2,5 mm. De visgraat heeft een afmeting van 595 mm lang bij 119 mm breed en een dikte van 2,5 mm. De XXL-visgraat heeft daarentegen een afmeting van 612 mm lang bij 153 mm breed en ook een dikte van 2,5 mm. Al deze serie hebben een gebruiksklasse van consument 23/ project 33. Bij het Beton Design is de gebruiksklasse consument 23/ project 33-43. De tegels uit deze serie hebben drie verschillende afmetingen, namelijk: 91,4 x 45,7 of 60,1 x 60,1 of 91,4 x 91,4. Alle series zijn geschikt voor vloerverwarming tot maximaal 28 graden.

Het comfort van de pvc-vloer

Er is dus een ruime keuze in de Hebeta pvc-vloeren. Of de voorkeur nu uitgaat naar de fraaie brede en lange planken met een houtstructuur of de tegels van het Beton Design, je kunt er altijd van uit gaan dat je een duurzame en stijlvolle vloer hebt. Pvc-vloeren zijn ook nog eens eenvoudig schoon te houden. Stofzuigen en dweilen is eigenlijk voldoende. Door het gesloten oppervlak van de vloer zullen er geen stof- of vuilresten achterblijven. Met deze vloeren kies je dus niet alleen voor een mooie pvc Hebeta vloer maar ook voor een makkelijke en hygiënische vloer.

 

 

Prijzen inclusief 21% BTW