Pure visgraat

Pure visgraat

PVC vloeren visgraat

De goedkoopste visgraat pvc vloer van Nederland! Hamat Pure visgraat

Het visgraatpatroon is weer helemaal terug van weggeweest, maar wel met dien verstande dat het nu niet alleen voor grote paleizen, statige herenhuizen en dure villa’s is weggelegd. Vroeger werd er al vaak in een visgraatpatroon gelegd, maar dit was een dure aangelegenheid. Er werd gebruik gemaakt van echt hout en het kon ook alleen door een echte vakman worden gelegd. Hier hing meestal een flink prijskaartje aan. Daarbij was de houten vloer ook nog eens kwetsbaar en de vloer had veel onderhoud nodig.

Het eigenzinnige karakter van de visgraat

Tegenwoordig is het voor iedereen mogelijk om te kiezen voor een pvc vloer visgraat Hamat 904 Pure. Deze vloer geeft de ruimte dezelfde luxe uitstraling als een houten vloer. Deze manier van leggen laat de ruimte een stuk groter lijken. Natuurlijk is dit niet de enige reden waarom men voor een pvc vloer in visgraatvloer kiest. Het eigenzinnige karakter van de vloer brengt ook sfeer en warmte in de ruimte. De stijl past uitstekend bij ieder interieur, of je nu een modern of klassiek interieur hebt. De pvc vloeren Pure visgraat kunnen ook in iedere ruimte toegepast worden.
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
  1. Hamat Identity Pure Visgraat 904 - Plak PVC Dryback
    34,95 per m2
    Tot 10% extra korting op deze vloer
    Vraag gratis staal of offerte!
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina

De visgraat vloeren van Hamat

Ook Hamat heeft in de collectie een visgraatvloer. De 904 Pure visgraat serie heeft drie verschillende uitvoeringen en stuk voor stuk zijn ze bijna niet van echt hout te onderscheiden. Er is wel een groot verschil en dat zijn de positieve eigenschappen van het materiaal. Een pvc-vloer visgraat heeft nu eenmaal een aantal voordelen die je niet bij echt hout aantreft.

De eigenschappen van de Identity pvc vloeren visgraat

De Identity vloeren van Hamat zijn vloeren die in meerdere opzichten erg duurzaam zijn. Ze hebben niet alleen een uitstekende kwaliteit, maar ze zijn ook geluiddempend en UV- en waterbestendig. Deze Pure serie is net zoals de andere series van de Identity vloeren geschikt voor vloerverwarming en ze zijn brandwerend, antislip, streep- en vlekbestendig. Het is een milieuvriendelijke vloer die 100% recyclebaar is. Daarnaast is het ook een onderhoudsvriendelijke vloer.

De 904 Pure serie

Er zijn drie uitvoeringen en allemaal hebben ze een prachtig visgraatpatroon wat zorgt voor een ruimtelijk effect. De embossing is EIR wat staat voor ‘Embossed in Register. Dit wil zeggen dat de structuur in de toplaag het dessin in de filmlaag volgt. Dit zorgt dat deze vloer een natuurgetrouwe en levendige uitstraling heeft. Zelfs noesten en stroken zijn in deze vloeren voelbaar aanwezig, net zoals bij houten vloeren. De slijtlaag van de vloer is 0,55 millimeter. De afmeting van een vloerdeel is 15,94 x 60,96 centimeter met een dikte van 2,5 millimeter. De fraaie V-groef zit aan vier zijden.

Duurzaam en slijtvast

De PVC visgraat vloeren uit de Identity series van Hamat zijn allemaal duurzaam en slijtvast. Mede door de opbouw van de verschillende lagen van een pvc-vloer kunnen de beste eigenschappen worden behaald. Natuurlijk wordt er bij de productie gebruik gemaakt van de beste materialen waardoor de vloer ook nog eens redelijk krasbestendig is. Ze hebben een brandklasse van Bfl -S1 en zijn voorzien van een Dry-Back. De vloeren moeten wel volledig verlijmd worden.

Gebruiksvriendelijke vloeren

Deze visgraat vloeren zijn erg gebruiksvriendelijk. Regelmatig stofzuigen en af en toe een vochtige dweil is meestal voldoende. Is er een feestje geweest en is hierdoor de vloer erg vies geworden, dan kan hij gewoon flink gesopt worden met de pvc-onderhoudsmiddelen. Even nadweilen met schoon water en de vloer ziet er weer prachtig uit.

Wat zijn pvc vloeren met een visgraat patroon?

Een pvc-vloer met een visgraat is lang niet zo intensief leggen als een houten vloer die in een visgraat moet worden gelegd. Bij een houten vloer moeten de planken allemaal in dezelfde lengte worden gezaagd en dan daarna in een visgraatpatroon worden verlijmd. Gelukkig is dit verleden tijd met een pvc visgraat vloer. De speciale delen zijn al zo ontworpen dat men er gelijk een visgraatpatroon mee kan leggen. Als de vloer uiteindelijk ligt, is hij bijna niet van een echte houten vloer te onderscheiden. Hierdoor creëer je dus wel de sfeer van een houten visgraatvloer maar je hebt de voordelen van een pvc vloer.

 

 

Prijzen inclusief 21% BTW