Premium

Premium

Hamat pvc vloeren 905 Premium actie-korting

Als je op zoek bent naar een duurzame vloer en een die ook nog eens onderhoudsvriendelijk is, dan kom je al snel uit bij een pvc-vloer. Pvc-vloeren zijn namelijk slijtvast en ontzettend makkelijk te onderhouden. Zeker de Hamat vloeren uit de Identity serie zijn erg duurzaam. Daarbij ogen deze vloeren zeer natuurgetrouw en zijn ze bijna niet van echt hout te onderscheiden. Het zijn ook milieuvriendelijke vloeren die 100% recyclebaar zijn. Het klinkt bijna allemaal te mooi om waar te zijn maar toch zijn de Hamat Identity van een uitzonderlijke kwaliteit.

Dan is er nog de 905 Premium pvc-vloer, ook bijna niet van echt hout te onderscheiden. Hij is er in meer dan 10 verschillende uitvoeringen. De embossing is EIR met een slijtlaag van 0,55 mm. De afmeting van een vloerdeel is 22,86 x 152,40 cm met een dikte van 2,5 mm. Hij heeft aan vier zijdes een V-groef.

Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
  1. Hamat identity Premium 905 - Plak PVC Dryback
    34,95 per m2
    Tot 10% extra korting op deze vloer
    Vraag gratis staal of offerte!
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina

Een pvc-vloer van Hamat

Maar misschien wil je eerst weten wat een pvc-vloer precies is? Een pvc-vloer is een kunststof vloer die opgebouwd is uit verschillende lagen. Juist die verschillende lagen zorgen ervoor dat het een ijzersterke en slijtvaste vloer is. Ze zijn allemaal voorzien van een Dry-Back en de Identity pvc-vloeren moeten volledig verlijmd worden.

De Hamat Identity series

De Hamat Identity vloeren zijn er in verschillende series. Stuk voor stuk allemaal schitterend om te zien. Ook de Identity 905 Premium is een prachtige serie die bestaat uit 13 verschillende trendy kleuren. De warme uitstraling van de vloeren wordt benadrukt door de voelbare noesten en stroken wat ook weer zorgt voor een realistisch geheel. Hij ziet er niet alleen uit als een houten vloer, maar hij voelt ook aan als een houten vloer.

De kenmerken van de Identity 905 Premium

De Identity 905 Premium serie is een van de fraaie collecties van Hamat. Deze vloerdelen hebben een afmeting van 22,86 x 152,40 centimeter en een dikte van 2,5 millimeter. Vier zijdes hebben de V-groef en de embossing is EIR wat staat voor ‘Embossed In Register’. Dit betekent dat de structuur in de toplaag het dessin van de filmlaag volgt en waardoor de vloer zijn natuurgetrouwe uitstraling krijgt. De 905 Premium serie is geschikt voor vloerverwarming en de vloer heeft een brandklasse Bfl-S1 en is dus ook brandvertragend. De vloeren zijn UV- en waterbestendig.

Een vloer met karakter

Als je een vloer met karakter zoekt, komt de Identity 905 Premium serie zeker in aanmerking. De natuurlijke uitstraling en de fraaie kleuren maken van de ruimte een warm en stijlvol geheel. Deze vloeren passen bij iedere interieur stijl, van modern, minimalistisch tot aan klassiek. Het is een geluiddempende vloer, vlekbestendig, antislip en slijtvast. Mede ook door deze eigenschappen zijn de vloeren op veel plekken toe te passen.

Een onderhoudsvriendelijke vloer

Het plaatsen van de Identity 905 Premium vloer moet gebeuren op een vlakke ondergrond. Hiervoor gebruikt men een speciale pvc-lijm. Als de vloer eenmaal ligt vraagt hij verder weinig onderhoud. Regelmatig stofzuigen en af en toe een vochtige dweil is voldoende. Hier kan ook een pvc-cleaner bij gebruikt worden. Is de vloer erg vies geworden? Dan mag je hem ook best een keer schrobben en nadweilen met schoon water. De speciale pvc-onderhoudsmiddelen zorgen dat de vloer er weer als nieuw uitziet.

 

 

Prijzen inclusief 21% BTW