Comfort

Comfort

De Hamat Comfort PVC vloer 902 Serie
Alle pvc-vloeren uit deze Identity collectie hebben een aantal eigenschappen die de vloer zeer aantrekkelijk maken. Niet alleen voor het zicht, maar ook in het gebruik. De Identity PVC vloer is slijtvast, zeer onderhoudsvriendelijk en het is ook nog eens een duurzame vloer.
Hij oogt zeer natuurgetrouw, hij is geschikt voor vloerverwarming en de vloer heeft een brandklasse Bfl-S1. Allemaal stuk voor stuk prettige kenmerken die van deze vloer een ideale basis maken. Daarbij is hij ook nog eens 100% recyclebaar.

Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
  1. Hamat Identity Comfort 902 - Plak PVC Dryback
    31,95 per m2
    Tot 10% extra korting op deze vloer
    Vraag gratis staal of offerte!
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina

De Identity 902 Comfort vloer

De Identity vloeren bestaan er in verschillende uitvoeringen, waaronder de Comfort PVC. Deze 902 Comfort vloer heeft weer zeven kleurstellingen waardoor er altijd een kleur te vinden is die je aanspreekt. De vloerdelen hebben een afmeting van 22,86 x 121,92 centimeter en een dikte van 2,5 mm. De Hamat 902 Comfort heeft aan 4 zijdes een V-groef. De slijtlaag is 0,55 millimeter. De embossing is EIR.

Wat is EIR

Dit betekent ‘Embossed In Register’. Als de vloer een EIR embossing heeft betekent dat de structuur in de toplaag het dessin van de filmlaag volgt. Dit is de reden dat een Identity pvc vloer zo’n natuurgetrouwe uitstraling kan hebben. De vloer ziet eruit alsof hij leeft en heeft een warme uitstraling. Er zijn zelfs voelbare noesten en stroken aanwezig wat voor een erg realistisch geheel zorgt. Daarom ziet de 902 Comfort vloer uit de Identity collectie eruit als een echte houten vloer en hij voelt ook nog eens zo aan.

Duurzaam en milieuvriendelijk

De pvc-vloeren uit de Identity collectie zijn op verschillende punten duurzaam. Ze bieden niet alleen een hoogwaardige kwaliteit maar ze zijn ook milieuvriendelijk. Daarnaast zijn ze geluiddempend en UV- en waterbestendig. Andere positieve kenmerken zijn: antislip, vlekbestendig, brandwerend en slijtvast. Genoeg positieve eigenschappen dus om jarenlang plezier van deze pvc-vloer te hebben.

Wat is een pvc-vloer?

Misschien weet je niet wat een pvc-vloer precies is? Dit zijn vloeren die bestaan uit stroken of tegels die zijn opgebouwd uit meerdere lagen. Het is een kunststof vloer en de opbouw van de meerdere lagen zorgt dat het een slijtvaste en oersterke vloer is. De Identity 902 Comfort vloer is een indoor vloer die volledig verlijmd moet worden. Al de Identity pvc-vloeren zijn voorzien van een Dry-Back.

Het plaatsen en het onderhoud van de Identity 902 Comfort vloer

Een Identity 902 Comfort vloer moet altijd op een vlakke ondergrond geplaatst worden met een lijm die speciaal ontwikkeld is voor het plaatsen van pvc-vloeren. De eventueel achtergebleven lijmvlekken kunnen met een vochtige doek eenvoudig verwijderd worden. De vloer vraagt weinig onderhoud. Regelmatig stofzuigen of vegen en bij een sterk vervuilde vloer kun je een een vochtige dweil. Na lang en intensief gebruik kun je eventueel de vloer schrobben en het vuile water goed opnemen. Daarna nadweilen met schoon water en de vloer behandelen met pvc-onderhoudsmiddelen. Zo blijf je jarenlang plezier van je Identity pvc-vloer houden.


Prijzen inclusief 21% BTW