City Visgraat

City Visgraat

PVC vloeren visgraat

Gelasta PVC vloer City Visgraat

Een pvc-vloer heeft veel voordelen, daarom wordt hij ook veel in commerciële ruimtes gebruikt. Het is nu eenmaal een vloer die wel tegen een stootje kan en een vloer die duurzaam is. Daarbij hebben de pvc-vloeren met de huidige technieken ook de uitstraling die uitstekend past in de privésfeer. Je kunt hem zelfs in een visgraatpatroon krijgen. Kortom, de pvc-vloer is overal inzetbaar als je op zoekt bent naar een vloer met een trendy en warme uitstraling en die ook nog eens een poosje mee gaat.
Vraag gratis een offerte en stalen.
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
  1. Gelasta City Visgraat - Plak PVC Dryback
    38,95 per m2
    Tot 15% extra korting op deze vloer
    Vraag gratis staal of offerte!
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina

 

Een duurzame vloer met een schitterende uitstraling

De City Visgraat pvc vloer is zo’n vloer met een bijzondere uitstraling en duurzame kwaliteit. Het gaat hier om een pvc dryback vloer die rechtstreeks op een geëgaliseerde betonvloer wordt verlijmd. Ook deze vloer heeft tal van voordelen, zowel voor woon- als projectgebruik. Hij is er in drie verschillende dessins, namelijk de City Visgraat 8100 Smoked Oak Grey, de City Visgraat 8101 Smoked Oak Light en de City Visgraat 8102 Smoked Oak Natural.

Makkelijk in het onderhoud

Deze City Visgraat pvc vloer van Gelasta is niet alleen schitterend om te zien, maar is ook erg makkelijk in het onderhoud. Hij beschikt over een hoge puntbelasting. De vloer laat veel warmte door en is uitstekend geschikt voor vloerverwarming. Ook veroorzaakt de vloer weinig geluid. De Gelasta City visgraat vloer heeft een chique en sfeervolle uitstraling en een realistisch uiterlijk, mede door de voelbare structuur.

Technische gegevens

De totale dikte van de vloer 2,5 mm met een slijtlaag van 0,55 mm. De afmeting van de aparte delen is 61,00 x 12,20 cm. De warmteweerstand is 0,030 m2 K/W en de stabiliteitswaarde EN34.

Een trendy vloer

Een visgraat pvc vloer is erg trendy en heeft een zeer luxueuze uitstraling. Toch is hij goed te combineren met verschillende stijlen, zelfs met een industriële look. Deze pvc Gelasta City vloer is speciaal gemaakt om in een visgraatmotief te leggen en door zijn hoogwaardige uitstraling is hij bijna niet van een echte houten vloer te onderscheiden, behalve dan in de prijs. Door de 4-zijdige V-groef komt het visgraatpatroon nog meer tot zijn recht. Het visgraatpatroon geeft iedere ruimte een luxe uitstraling en zorgt ook nog eens voor een ruimtelijk effect. Het werd niet voor niets altijd voor deze manier van leggen gekozen in paleizen of dure villa’s. Het leggen van een houten visgraat vloer was wel een erg ingewikkelde en daardoor dure aangelegenheid. Gelukkig gaat dat met een pvc-vloer met een visgraatpatroon een stuk eenvoudiger.|

Ook voor de vochtige ruimtes

Deze pvc Gelasta City visgraat vloer is slijtvast en zelfs vochtbestendig. Daarom kan de vloer ook eventueel in de badkamer of de keuken worden gelegd. Deze eigenschappen in combinatie met het feit dat de vloer makkelijk in het onderhoud is, maakt hem erg geschikt voor verschillende ruimtes. De vloer bevat geen weekmakers, dus is ook nog eens goed voor het milieu. Weekmakers worden gebruikt om kunststoffen zacht en flexibel te maken, je komt ze in veel producten tegen. Sommige weekmakers kunnen ook schadelijk voor de gezondheid zijn, waaronder een aantal ‘flalaten’. In deze pvc-vloer zijn geen weekmakers verwerkt en hij is ook vrij van ftlaat stoffen. Dat is toch prettig om te weten.

Prijzen inclusief 21% BTW