Callisto Visgraat

Callisto Visgraat

PVC vloer visgraat Gelasta Callisto visgraat

PVC vloeren Gelasta Callisto Visgraat

De pvc-vloer heeft inmiddels zijn duurzaamheid én zijn andere voordelen ruimschoots bewezen. Het is dan ook een vloer die graag in de privésfeer, bij projecten of in commerciële ruimtes wordt gebruikt. Door de innovatieve technieken van vandaag de dag is de pvc-vloer bijna niet van een houten vloer te onderscheiden, zo ook bij de pvc-vloer Visgraat Callisto visgraat.

De looks van hout en de voordelen van pvc

Deze PVC vloer Visgraat Callisto Visgraat van Gelasta is een pvc-vloer met een extra matte toplaag en een schitterende uitstraling. Hij heeft alle voordelen van een pvc-vloer maar ziet eruit als echt hout. Hij heeft niet alleen de warme uitstraling van hout maar het visgraatpatroon geeft de vloer ook nog eens een zeer luxe uitstraling. De visgraat is weer helemaal terug van weggeweest. Vroeger was een dergelijke vloer niet voor iedereen weggelegd. Het leggen van een visgraatvloer was ingewikkeld en intensief en werd daardoor vaak alleen gedaan in paleizen of dure villa’s. Nu kan iedereen profiteren van deze visgraatvloer met zijn ruimtelijke uitstraling.
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
  1. Gelasta Callisto Visgraat - Plak PVC Dryback
    41,95 per m2
    Tot15% extra korting op deze vloer
    Vraag gratis staal of offerte!
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina

De voordelen van een dry-back vloer

De PVC vloer Visgraat Callisto Visgraat is een dry-back vloer wat betekent dat hij rechtstreeks op een geëgaliseerde betonvloer wordt verlijmd. Dit heeft een aantal voordelen. Wanneer de vloer op deze manier wordt gelegd, laat hij veel warmte door, veroorzaakt hij weinig geluid en heeft hij een hoge puntbelasting. Ook zijn deze vloeren zijn makkelijk in het onderhoud. De Visgraat Callisto vloer is er in verschillende uitvoeringen, namelijk de Callisto Visgraat 4200 Natural Oak Dark, de Callisto Visgraat 4201 Natural Oak Light en de Callisto Visgraat 4202 Natural Oak. Alle dessins hebben een warme en sfeervolle uitstraling.


Technische gegevens

De PVC vloer Visgraat Callisto Visgraat heeft een totale dikte van 2,5 mm en een slijtlaag van 0,55 mm. De afmeting per deel is 73,00 x 14,6 cm. De warmteweerstand van deze vloer is 0,030 m2 K/W en de stabiliteitswaarde EN434. De vloer is zowel geschikt voor vloerverwarming als voor vloerverkoeling. Gebruiksklasse 34.


Ook voor vochtige ruimtes

De Gelasta Visgraat Callisto kan ook in de badkamer worden gelegd of in een andere vochtige ruimte. Dit betekent dat deze vloer veel toepassingsmogelijkheden heeft. De fraaie houtdecors kunnen dus aan bijna iedere ruimte een bijzondere uitstraling geven. Door de drie verschillende opties is er voor iedere interieurstijl wel een passend decor te vinden. Ook de prijs-kwaliteitverhouding is goed van deze vloer.


Een veilig en gezond product

De pvc-vloer Callisto Visgraat is een duurzame vloer. Ze zijn supersterk en makkelijk in het onderhoud. Daarbij wordt er bij deze vloer geen gebruik gemaakt van weekmakers, waardoor er ook geen risico is voor de gezondheid van mens en dier. Weekmakers worden vaak gebruikt om kunststof zacht en flexibel te maken maar sommige weekmakers zijn schadelijk voor de gezondheid. In de pvc-vloeren van Gelasta worden daarom geen weekmakers gebruikt. Gelasta levert graag een veilig en gezond product en houdt rekening met het milieu. Daarom zijn deze pvc-vloeren ook nog eens 100% recyclebaar. Genoeg positieve eigenschappen dus om voor jaren te genieten van deze geweldige vloer.

Prijzen inclusief 21% BTW