Ambitieus Visgraat

Ambitieus Visgraat

Douwes Dekker is een specialist in laminaat en PVC vloeren, waaronder prachtige pvc-vloeren. Een populaire vloer is de pvc-vloer met het visgraatmotief, zeker ook omdat de visgraatvloer hipper is dan ooit. Vroeger zag je deze vloer alleen in de grote balzalen van kastelen en paleizen en later voornamelijk in een klassiek interieur. Tegenwoordig heeft iedereen de fraaie eigenschappen van de visgraatvloer ontdekt en wordt dit motief overal gelegd. Een visgraatmotief geeft de ruimte een luxe uitstraling en zorgt voor een ruimtelijk effect, iets wat veel mensen fijne eigenschappen vinden.
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
  1. Douwes Dekker Ambitieus Trendy Visgraat - Plak PVC Dryback
    42,68 per m2
    Tot 10% extra korting op deze vloer
    Vraag gratis staal of offerte!
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina


Douwes Dekker visgraat pvc vloeren

Douwes Dekker visgraat pvc plak

Douwes Dekker is een specialist in vloeren, waaronder prachtige pvc-vloeren. Een populaire vloer is de pvc-vloer met het visgraatmotief, zeker ook omdat de visgraatvloer hipper is dan ooit. Vroeger zag je deze vloer alleen in de grote balzalen van kastelen en paleizen en later voornamelijk in een klassiek interieur. Tegenwoordig heeft iedereen de fraaie eigenschappen van de visgraatvloer ontdekt en wordt dit motief overal gelegd. Een visgraatmotief geeft de ruimte een luxe uitstraling en zorgt voor een ruimtelijk effect, iets wat veel mensen fijne eigenschappen vinden.

Een betaalbare vloer met visgraatmotief

De reden dat de visgraatvloer vroeger voornamelijk werd gelegd in grote huizen, is omdat deze mensen meestal ook het meest kapitaalkrachtig waren. Een houten vloer in een visgraatmotief leggen is namelijk een intensieve en dure aangelegenheid. Dit was niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig is dat tegenwoordig anders, zeker met de Douwes Dekker visgraat pvc vloer. Doordat een pvc-vloer tegenwoordig bijna niet meer van echt hout te onderscheiden is, maar wel veel simpeler gelegd kan worden en veel voordeliger in prijs is, hierdoor kan nu bijna iedereen voor een pvc visgraatvloer kiezen.

De luxe uitstraling van een visgraatmotief

Een Douwes Dekker visgraatvloer past ook overal bij. Hij geeft aan iedere kamer een ruimtelijk effect en hij geeft iedere ruimte een luxe uitstraling. Deze vloeren sluiten uitstekend aan bij zowel een klassieke stijl of bij een moderne stijl, maar ook bij het landelijke interieur of zelfs bij een industriële stijl. Door het ruime aanbod aan Douwes Dekker vloeren en de verschillende karakters kun je werkelijk alle kanten op. Doordat de pvc vloer redelijk onderhoudsarm is, is het ook een vloer die zorgt voor gebruikersgemak in iedere ruimte. Een stofwisser, een stofzuiger en af en toe een dweil is meestal voldoende.

De natuurgetrouwe uitstraling van de Douwes Dekker vloeren

De mooie pvc vloeren van de visgraatserie van de Douwes Dekker vloeren hebben een schitterende uitstraling. Door de natuurgetrouwe houtstructuur is deze pvc-vloer bijna niet van echt hout te onderscheiden. De massieve pvc-stroken worden op een ondergrond verlijmd op een geëgaliseerde vloer. Door de duurzame en doorzichtige PU-beschermlaag blijft de vloer zijn echte hout ‘looks’ houden, maar is hij wel veel sterker dan echt hout. De pvc-vloer voelt ook warm aan en is daarbij ook nog eens geluidarm. De visgraatvloeren worden over het algemeen zwevend gelegd.

De verlijmde vloer

De verlijmde versie kan uitstekend worden toegepast in de natte ruimtes, zoals de badkamer of de keuken. Er is zoveel keus bij de Douwes Dekker pvc vloeren, dat iedereen wel een geschikte vloer kan vinden. Pvc is er in vier verschillende collecties waarvan iedere collectie zijn eigen karakter heeft. Misschien wil je graag een robuuste of stoere vloer of juist ingetogen of strak. Alle vloeren zijn in ieder geval geschikt voor vloerwarming. En wil je echt een hele bijzondere vloer? Combineer dan eens de tegels met een visgraat. Als het gaat om de Douwes Dekker visgraat pvc vloer zijn er vier verschillende dessins, namelijk de Honing, de Caramel, de Salmiak en de Kaneel. Stuk voor stuk prachtige vloeren.


Slijtvast en duurzaam

De voordelen van een Douwes Dekker visgraat pvc vloer maken dat je al snel weet dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Pvc is slijtvast en zeer duurzaam. Daarbij is een pvc-vloer erg hygiënisch. Door het egale oppervlak blijft eventueel stof en vuil op de vloer liggen en trekt er niet in. Pvc is ook veel beter bestand tegen water dan hout of vloerbedekking. Door de speciale afwerking is het ook een prima vloer voor mensen met kinderen of huisdieren, de vloer is uitstekend bestand tegen lichte krassen en ook vlekt hij niet zo snel. De vloeren van Douwes Dekker zijn dus niet alleen fraai om te zien, maar ook nog eens prettig in het gebruik.


Prijzen inclusief 21% BTW