Douwes Dekker

Douwes Dekker

Douwes Dekker PVC vloeren

De Douwes Dekker vloeren hebben verschillende voordelen. Vlakke vloeren hebben sowieso tal van voordelen ten opzichte van andere vloeren. Allereerst zijn ze erg hygiënisch omdat het egale oppervlak geen ruimte laat voor stof en vuil. De vloeren zijn hierdoor ook erg eenvoudig te reinigen. Daarbij zijn de pvc-vloeren beter bestand tegen water en ander vocht. Dit zijn eigenschappen die de levensduur en het onderhoudsgemak verhogen. Door de speciale afwerking van de pvc-vloer zijn de vloeren goed bestemd tegen lichte krassen en vlekken. Ideaal als er huisdieren of kinderen in het huis rondlopen. De Douwes Dekker vloeren zijn nu eenmaal zeer slijtvast waardoor je jarenlang plezier van de vloer kunt hebben.
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
 1. Plak PVC Douwes Dekker - Ambitieus Tegel
  39,95 per m2
  Tot 10% extra korting op deze vloer
  Vraag gratis staal of offerte!
 2. Douwes Dekker Ambitieus Trendy Visgraat - Plak PVC Dryback
  42,68 per m2
  Tot 10% extra korting op deze vloer
  Vraag gratis staal of offerte!
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina

Een vloer met karakter

Zodra de Douwes Dekker pvc-loeren zijn gelegd, zijn ze ook klaar voor gebruik. Je hebt bij de Douwes Dekker pvc vloeren de keuze uit verschillende series, waaronder de serie Ambitieus. Juist deze serie kenmerkt zich door de brede range van watervaste vloeren waardoor je de Ambitieus collectie bijna overal kunt plaatsen. Ze zijn zelfs geschikt voor de badkamer of de keuken. De fraaie dessins geven iedere ruimte een eigen karakter. Met de Douwes Dekker pvc vloeren haal je sowieso een karaktervolle vloer in huis. Je hebt de keuze uit een vloer met grote plankdelen, lange plankdelen, delen voor een visgraatmotief of een vierkante tegel.

Eigenschappen van de Douwes Dekker pvc vloeren

Door de vierzijdige mini vellingkant krijgt de vloer een mooi effect. De vloer heeft een dikte van 7,5 millimeter en een slijtlaag van 0,55 millimeter. De gebruiksklasse is 23/33 en de R-waarde 0,088 m2 K/W. Daarbij is de vloer ftalaatvrij en dus zonder weekmakers. De oppervlaktestructuur is embossed in register, wat wil zeggen dat het reliëfdruksysteem ervoor zorgt dat de structuur van de plank of tegel overeenstemt met het motief van het ontwerp. Dit creëert de realistische uitstraling. De Douwes Dekker pvc-vloeren zijn er in plak-pvc en het formaat van de plak PVC is 152,4 x 22,8 cm. Bij het leggen van deze vloer is een goede en gladde ondervloer erg belangrijk. Natuurlijk kunnen wij adviseren welke ondervloer het meest geschikt is voor deze plak-pvc. De Douwes Dekker Ambitieus kan uitstekend gecombineerd worden met vloerverwarming.

Reinigen van de Douwes Dekker pvc vloeren

Natuurlijk moet iedere vloer regelmatig schoongemaakt worden, zo ook de Douwes Dekker pvc vloeren. Toch is het onderhoud bij de pvc-vloeren minimaal. Deze vloeren hoeven bijvoorbeeld niet na een bepaalde periode opnieuw in de polish gezet te worden of geschuurd te worden om ze daarna opnieuw te lakken. Een goede stofwisser of stofzuiger is voldoende voor het verwijderen van bijvoorbeeld haren en kruimels en is de vloer erg vies geworden dan kun je hem eenvoudig nat reinigen. Gebruik alleen schoonmaakmiddelen die voor pvc-vloeren geschikt zijn.

Bijzondere uitstraling

De fraaie dessins en de hoogwaardige kwaliteit zorgen voor een unieke uitstraling in iedere ruimte. De Riante planken hebben ook nog eens wel tot 16 verschillende planken per decor. Hierdoor is er minder herhaling in de vloer wat de natuurgetrouwe uitstraling versterkt. Kortom: de Douwes Dekker pvc vloeren geven ieder interieur extra sfeer en de duurzaamheid van de vloer zorgt dat je lang van deze fraaie vloer kunt genieten.

Prijzen inclusief 21% BTW