Bodiax

Bodiax

Bodiax pvc vloeren

Bodiax pvc vloeren

Als je op zoek bent naar een duurzame vloer die er ook nog eens zeer fraai uitziet dan zijn de Bodiax pvc vloeren een uitstekende keuze. Deze vloeren hebben niet alleen de natuurlijke uitstraling van hout of steen, ze voelen ook nog eens zo aan. Dit komt door de speciale structuren in de toplaag waardoor ze een zeer natuurgetrouw uiterlijk krijgen. De Bodiax pvc vloeren hebben een topkwaliteit en zijn toepasbaar op vele plekken.

Duurzaam mede door de hoge kwaliteit

De producent Bodiax zorgt dat de ontwikkeling van de vloeren nooit stil staat en streeft altijd een hoge kwaliteit na. Dit maakt de vloer natuurlijk nog eens extra duurzaam waardoor je nog langer plezier van je vloer hebt. De verschillende dessins van de Bodiax pvc vloeren hebben een unieke uitstraling maar zijn tevens ook tijdloos. Dit is ook nog eens een perfecte combinatie om lang van vloer die duurzaam is te kunnen genieten.
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
  1. Bodiax Longa BP300 - Plak PVC Dryback
    38,65 per m2
    Tot 10% extra korting op deze vloer
    Vraag gratis staal of offerte!
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina

 

Specificaties van Bodiax PVC vloeren

De Bodiax pvc-vloeren hebben een gebruiksklasse van 23, 33 en 42. De dikte is 2,5 millimeter en de slijtlaag 0,5 millimeter. Er zijn maar liefst 36 verschillende uitvoeringen bij de Bodiax pvc-vloeren en deze uitvoeringen hebben ook verschillende afmetingen. De vloer is Ftalaat vrij en zonder weekmakers, daarbij is hij volledig recyclebaar. De productie verloopt volgens de strenge Europese Normen. De Bodiax pvc-vloer is geschikt voor zowel vloerverwarming als vloerkoeling (RM-waarde 0,013 m2 K/W). De antislip is R10.

Geschikt voor veel toepassingen

Doordat de vloer zeer duurzaam is wordt hij gebruikt in woonkamers, badkamers, keukens, winkels, kantoren, ziekenhuizen en op nog veel meer plekken. De Bodiax pvc-vloer kan eigenlijk bijna overal geplaatst worden. Door de hoge slijtvastheid kan de vloer ook in druk belopen ruimten gebruikt worden. Mede door de ruime keuze in natuurgetrouwe dessins past hij ook bij iedere stijl. Er is maximale variatie in het patroon en deze vloer is ook ontzettend makkelijk in het onderhoud.

Een behaaglijke vloer

De Bodiax pvc vloeren hebben rondom een microvelling groef. Deze vloeren worden verlijmd waardoor het loopgeluid tot een minimum wordt gereduceerd. Ook voelen de vloeren altijd behaaglijk aan, zeker als ze gecombineerd worden met vloerverwarming. Dankzij de moderne productietechnieken hebben ze een zeer slijtvaste top en zijn ze ook eenvoudig te reinigen.

Onderhoud van de vloer

De vloer kan al 48 uur na de installatie indien nodig gereinigd worden. Zodra hij gedroogd is, is de vloer gebruiksklaar. Natuurlijk is het altijd verstandig om te zorgen dat bijvoorbeeld kleine steentjes niet zo makkelijk bij de vloer kunnen komen om eventuele beschadigingen te voorkomen. Voor dagelijks onderhoud is een stofwisser of een stofzuiger voldoende. Vaak is eenmaal per week dweilen ook genoeg. Gebruik hiervoor het liefst lauw water.

Intensief gebruik

De Bodiax pvc vloeren zijn erg duurzaam maar bij intensief gebruik wordt er geadviseerd om één keer per jaar een nieuwe PU-beschermlaag aan te brengen. Hiervoor moet de vloer eerst gereinigd worden en oude beschermlagen verwijderd. Met de Dr. Schutz basisreiniger kan dit eenvoudig worden uitgevoerd. Met de nieuwe beschermlaag ziet de vloer er weer als nieuw uit en kan hij weer opnieuw intensief gebruikt worden.

Prijzen inclusief 21% BTW