Varuna

Varuna

Bodiax PVC vloer Varuna |

Bodiax dry-back serie BP390 Varuna pvc-vloer


De verschillende series van de Bodiax pvc vloeren zorgen dat er voor iedere ruimte een passende vloer te vinden is. Of het nu gaat om een woonruimte, een slaapruimte, een keuken, een badkamer, een zorginstelling, een winkel of een project, er is altijd wel een Bodiax pvc vloer die aansluit. De natuurgetrouwe uitstraling van de vloeren zorgen dat ze bijna niet te onderscheiden zijn van echt hout of steen. Mede door de speciale structuur in de toplaag voelen ze ook nog eens aan als echt hout of steen.

Makkelijk in onderhoud en zeer duurzaam


De BP390 Varuna is een dergelijke pvc-vloer die bijna niet van echt hout te onderscheiden is. De warme uitstraling die deze vloer heeft zorgt dat iedere ruimte een extra dimensie krijgt. Hij is er in zes verschillende kleurstellingen, met deze brede plank is goed te combineren zodat er een passende visgraat pvc vloer is voor iedere stijl. De vloer is makkelijk in het onderhoud en van een zeer duurzame kwaliteit.

Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
  1. Bodiax BP390 Varuna - Plak PVC Dryback
    38,65 per m2
    Tot 10% extra korting op deze vloer
    Vraag gratis staal of offerte!
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina


Specificaties van de BP390 Varuna

De BP390 Varuna vloer bestaat uit delen met een afmeting van 228,6 x 1219,2 mm. Een mooie brede plank dus. De totale dikte is 2,5 mm waarvan de slijtlaag 0,5 mm is. Hij heeft een gebruiksklasse van 23, 33 en 42 en een antislip van R10. De vloer is geschikt voor vloerverwarming én vloerkoeling met een RM-waarde 0,013 m2 K/W. Wat ook belangrijk is, zeker voor de gezondheid, is dat het een Ftalaat-vrije vloer is en dat de vloer is geproduceerd volgens strenge Europese normen en dus ook 100% recyclebaar is. De vloer bestaat uit verschillende lagen, namelijk de matte PU-beschermlaag, de vinyl slijtlaag, de filmlaag van pvc met het Veruna dessin en een rug van zuiver en stabiel pvc.

De natuurgetrouwe look

De vloer is registered embossed wat betekent dat de structuur van de plank perfect overeenstemt met het motief van het ontwerp. Dit is wat de vloeren van Bodiax zo speciaal maakt. Het zijn niet alleen zeer duurzame vloeren maar door de speciale technieken hebben ze ook een schitterend uiterlijk. De Varuna vloer wordt ook wel gebruikt om gecombineerd te worden met de BP385 Mare vloer. Om af te werken of om het speelse effect te verhogen. De Dry-back pvc-vloeren zijn speciaal ontwikkeld om op de vloer verlijmd te worden en hiermee wordt het loopgeluid tot het minimum gereduceerd.

Prijzen inclusief 21% BTW