Mare Visgraat

Mare Visgraat

Visgraat pvc vloer Mare van Bodiax

Bodiax dry-back serie BP385 Mare pvc-vloerBodiax vloeren hebben niet alleen een topkwaliteit maar ze hebben ook een schitterende uitstraling. Deze vloeren hebben zo’n natuurlijk look dat ze bijna niet van echt hout of steen te onderscheiden zijn. Daarbij voelen ze door de speciale structuur in de toplaag ook nog eens als echt hout of steen aan. Er zijn verschillende series waardoor er voor iedere stijl een passende vloer te vinden is. Ook voor de liefhebbers van een visgraatvloer is er voldoende keus.

Een visgraat als eyecatcher

De BP 385 Mare is bijvoorbeeld zo’n fraaie visgraatserie. De natuurgetrouwe dessins en de vier fraaie kleurstellingen maken van deze vloer een echte eyecatcher. De vloer heeft een maximale variatie in patroon en rondom een microvelling groef waardoor hij er nog levensechter uitziet. Waar vroeger de visgraatvloer alleen voor paleizen en kastelen was weggelegd kan nu iedereen genieten van deze ruimtelijke vloer. Met als extra voordeel de positieve eigenschappen van de pvc.

Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
  1. Bodiax BP385 Mare Visgraat - Plak PVC Dryback
    38,65 per m2
    Tot 10% extra korting op deze vloer
    Vraag gratis staal of offerte!
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina

Specificaties van de BP385 Mare pvc-vloer

De BP385 Mare van Bodiax heeft per deel een afmeting van 152,4 x 609,6 mm. De antislip is R10. De vloer is geschikt voor vloerverwarming én vloerverkoeling, de RM-waarde is 0,013 m2 K/W. De Bodiax vloeren worden volgens de strenge Europese normen geproduceerd en zijn daardoor 100% recyclebaar. Daarbij zijn deze vloeren Ftalaat vrij. De gebruiksklasse is 23, 33 en 42. De totale dikte van de vloer is 2,5 met een slijtlaag van 0,5 mm. In totaliteit bestaat de vloer uit 4 lagen, namelijk de matte PU-beschermlaag, met daaronder de vinyl slijtlaag. Daaronder zit de pvc filmlaag met het Mare dessin. Deze drie lagen zitten op een rug van stabiel en zuiver pvc. 

Combineren met de BP390 Varuna

De BP385 Mare pvc-vloer is een dry-back vloer. Dit betekent dat hij rechtstreeks op de vloer verlijmd wordt. Dit heeft als voordeel dat het loopgeluid tot een minimum wordt beperkt. De vloer heeft een hoge slijtvastheid waardoor hij ook geschikt is voor druk belopen ruimtes. Wat ook erg belangrijk is, is dat de pvc vloer ook zeer makkelijk in het onderhoud is. Een pvc-vloer heeft nu eenmaal een aantal voordelen ten opzichte van echt hout en met deze visgraatvloer uitgevoerd in pvc kun je toch van de fraaie uitstraling van de visgraat genieten en toch de voordelen van een pvc-vloer behouden. Je kunt de BP385 Mare vloer eventueel ook combineren met de BP390 Varuna. Hiermee verhoog je het speelse effect of je kunt de pvc vloer op deze manier keurig afwerken.

Prijzen inclusief 21% BTW