Estrela

Estrela

Estrela PVC vloer van Bodiax

Bodiax dry-back serie BP370 Estrela pvc-vloerAltijd al graag een houten vloer willen hebben, maar toch liever een vloer die zeer onderhoudsvriendelijk is? Dan is de vloer uit de Bodiax pvc vloer serie met een houtstructuur een perfecte keuze. Bodiax staat erom bekend dat deze vloeren een natuurgetrouwe uitstraling hebben en zelfs aanvoelen als echt hout of steen. Dit komt door de speciale structuren in de toplaag. Toch gaat het hier om pvc-vloeren, met alle voordelen die je met een pvc-vloer hebt.

Een ruime keuze in dessinsDe BP370 Estrela is een van de series van de Bodiax vloeren met een houtstructuur. Deze Estrela vloer is leverbaar in tien verschillende dessins. Door de ruime keuze in kleuren is er voor iedere stijl een kleur te vinden die hierop aansluit. De delen van de Estrela vloer hebben een afmeting van 228,6 x 1219,2 mm met een maximale variatie in het patroon. De vloer is er in 10 verschillende dessins, dus er is keus genoeg om hem volledig aan te laten sluiten aan de rest van de inrichting.

Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
  1. Bodiax BP370 Estrela - Plak PVC Dryback
    35,05 per m2
    Tot 10% extra korting op deze vloer
    Vraag gratis staal of offerte!
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina

Geschikt voor iedere ruimte

Voor welke optie je ook kiest, ze hebben allemaal die natuurgetrouwe en warme uitstraling. De Bodiax pvc vloeren zijn geschikt voor zowel privé gebruik als voor instellingen of commerciële plekken. Door de slijtvastheid kan de vloer ook gelegd worden op een plek waar veel gelopen wordt. De dry-back pvc vloeren worden rechtstreeks op de vloer verlijmd waardoor het loopgeluid tot het minimum wordt gereduceerd.

Specificaties BP370 Estrela pvc-vloer

De Estrela pvc-vloer heeft een gebruiksklasse van 23, 33 en 42. De dikte van de vloer is 2,5 mm en de slijtlaag is 0,5 mm. De vloer is uit vier lagen opgebouwd, de bovenste is een matte PU-beschermlaag, dan de vinyl slijtlaag, hieronder de pvc filmlaag met het Estrela dessin en als onderste laag een rug van stabiel en zuiver pvc. De panelen hebben rondom een microvelling groef. De antislip is R10 en de vloer is Ftalaat-vrij. De Bodiax pvc vloeren worden geproduceerd volgens de strenge Europese normen en zijn 100% recyclebaar. De Estrela pvc-vloer is geschikt voor vloerverwarming én vloerverkoeling, de RM-waarde is 0,013 m2 K/W.

Combinaties mogelijk met de Aringa serie

De Estrela-vloer van Bodiax is een prachtige collectie die voor een bijzondere uitstraling in de ruimte kan zorgen. Ook is deze pvc vloer goed te combineren met de vier dessins van BP380 Aringa van hetzelfde merk. Samen versterken zij het unieke en speelse effect. De warme sfeer die de Estrela vloer teweegbrengt, doet niet onder voor een echte houten vloer.

Prijzen inclusief 21% BTW