• De betere vloerenzaak
  • Leggen in heel Nederland
    Vraag gratis staal of offerte
  • Niet vooraf betalen
    Geen aanbetaling nodig
  • Showroom met Quick-Step
    Parador, Meister, Balterio

Concrete

Tegel pvc vloeren van Bodiax

Bodiax dry-back serie BP360 Concrete pvc-vloer

Een pvc-vloer is helemaal trendy en dat is niet voor niets. Pvc heeft zoveel voordelen en deze vloeren zien er door de innovatieve technieken van tegenwoordig er ook nog eens zeer fraai uit. De Bodiax tegel pvc vloeren staan bekend om hun natuurlijke uitstraling. Ze zijn bijna niet te onderscheiden van een echte houten of stenen vloer en voelen door de structuren in de toplaag ook nog eens zo aan. Alleen hebben ze wel de voordelen van een pvc-vloer.

De concrete look van de BP360 Concrete tegel pvc

Een van de pvc vloeren uit deze fraaie Bodiax tegel serie is de BP360 Concrete, waarvan ieder deel een afmeting heeft van 457,2 x 914,4 mm. Deze vloer heeft een echte concreet look in vier verschillende kleurstellingen. Voor iedere stijl is dus wel een passende kleurstelling te vinden. Ondanks dat het hier om een concrete uitvoering gaat, heeft de vloer wel een warme uitstraling. Doordat de pvc vloer gemaakt is van pvc, voelt deze vloer ook zeer aangenaam aan. Op het zicht is hij bijna niet van een echte concrete tegel vloer te onderscheiden, maar in de realiteit heeft de BP360 Concrete flink wat voordelen.

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.


Geluidsarm, onderhoudsvriendelijk en duurzaam

De natuurgetrouwe dessins van de Bodiax pvc vloeren uit deze serie zijn dry-back pvc-vloeren. Dit betekent dat deze vloer rechtstreeks op de vloer wordt verlijmd. Dit heeft als voordeel dat het loopgeluid tot een minimum wordt beperkt. De vloer is zeer duurzaam en heeft een hoge slijtvastheid, daarnaast is hij nog eens zeer makkelijk in het onderhoud. De BP360 Concrete is te gebruiken in de woonkamer, maar ook in de keuken, badkamer, winkel, op kantoor of bij een gezondheidsinstelling. Eigenlijk voelt deze vloer zich overal thuis. Door de hoge slijtvastheid is hij ook geschikt voor druk belopen ruimten.

Specificaties van de Concrete vloer

Het is een Ftalaat vrije vloer die 100% recyclebaar is. De pvc vloer wordt geproduceerd volgens de strenge Europese normen. De antislip is R10. De Concrete vloer is geschikt voor vloerverwarming én vloerverkoeling en heeft een RM-waarde van 0,013 m2 K/W. De gebruiksklasse is 23, 33 en 42. De bovenste laag is een matte PU-beschermlaag en daaronder zit een vinyl slijtlaag van 0,5 mm. Deze lagen beschermen de pvc filmlaag met het Concrete dessin. De rug van de pvc-vloer bestaat uit stabiel en zuiver pvc. Met deze verschillende lagen heeft de vloer een totale dikte van 2,5 mm.

Een vloer voor iedere ruimte

De BP360 Concrete vloer is een vloer met een zeer trendy uiterlijk, een warme uitstraling en van een hoogwaardige kwaliteit. Een perfecte pvc-vloer die overal past en waar je jarenlang plezier van kunt hebben.

Tegel PVC vloeren van Bodiax concrete
Prijzen inclusief 21% BTW