• De betere vloerenzaak
 • Leggen in heel Nederland
  Vraag gratis staal of offerte
 • Niet vooraf betalen
  Geen aanbetaling nodig
 • Showroom met Quick-Step
  Parador, Meister, Balterio

Aringa Visgraat

Visgraat PVC vloer Aringa van Bodiax

Bodiax dry-back serie BP380 Aringa pvc-vloer

Een pvc-vloer is een echte trend geworden die te danken is aan de vele voordelen die een pvc-vloer heeft. Pvc-vloeren zijn sterk, makkelijk in het onderhoud en met een goede pvc-vloer kun je hem bijna niet van echt hout of steen onderscheiden. De Bodiax pvc vloeren hebben een dergelijke levensechte en natuurlijke uitstraling. Door de speciale structuren in de toplaag voelen ze ook nog eens een keer aan als hout of steen.

Een visgraatpatroon

De BP380 Aringa pvc-vloer heeft ook nog eens een zeer luxueuze uitstraling. Deze vloer heeft namelijk een visgraatpatroon. De visgraat is tegenwoordig zeer trendy, mede omdat de vloer voor een ruimtelijk effect zorgt. Vroeger werd dit voornamelijk gebruikt in paleizen en kastelen omdat de manier van leggen erg intensief en kostbaar was. Met de pvc-vloeren in visgraat kan iedereen voor een visgraatpatroon kiezen. Deze Aringa BP380 is ook te combineren met de Estrela BP370 voor een speels effect. De Aringa pvc-vloer heeft vier prachtige dessins waar je uit kunt kiezen. De pvc vloer kan op verschillende manieren gelegd worden, bijvoorbeeld met border en/of voegbies.

1 artikel(en)

per pagina

 • Plak PVC - Bodiax Aringa Visgraat


  € 32,35 per m2
  Vraag gratis staal of offerte!

1 artikel(en)

per pagina

Specificaties van de Aringa BP380 pvc-vloer

De delen van deze visgraat vloer hebben een afmeting van 152,4 x 609,6 mm. De totale dikte is 2,5 mm. De Bodiax pvc vloer is opgebouwd uit een rug van stabiel en zuiver pvc met daarop een pvc filmlaag met het Aringa dessin. Daarop bevindt zich de vinyl slijtlaag van 0,5 mm dik en de toplaag bestaat uit een matte PU-beschermlaag. De gebruiksklasse is 23, 33 en 42 en hierdoor is de vloer zowel geschikt voor woongebruik als projectgebruik. De antislip is R10 en door de hoge slijtvastheid is de vloer ook goed te gebruiken in druk belopen ruimtes. De vloer is zowel geschikt voor vloerverwarming als voor vloerverkoeling, de RM-waarde is 0,013 m2 K/W). Het is een Ftalaat-vrije vloer die geproduceerd is volgens de strenge Europese normen en een vloer die 100% recyclebaar is.

Topkwaliteit en makkelijk in het onderhoud

Deze vloer uit de Bodiax pvc-vloer serie is een dry-back pvc-vloer wat betekent dat hij is ontwikkeld om op de vloer verlijmd te worden. Dit heeft een aantal voordelen, onder andere dat het loopgeluid tot een minimum wordt beperkt. De Bodiax pvc vloeren zijn van een echte topkwaliteit waardoor ze vrijwel geschikt zijn voor iedere ruimte en passen bij iedere stijl. Het is een duurzame pvc vloer waar men jarenlang plezier van kan hebben. En wat natuurlijk net zo belangrijk is, deze vloer is ontzettend makkelijk in het onderhoud.

Prijzen inclusief 21% BTW