Belakos

Belakos

Belakos pvc vloeren

Vloeren zijn er in vele soorten, uitvoeringen, kleuren en dessins. Het is maar net waar de voorkeur naar uitgaat. Wanneer je op zoek bent naar een fraaie vloer die erg gebruiksvriendelijk en duurzaam is dan zijn de Belakos pvc vloeren een uitstekende optie. Een pvc-vloer heeft sowieso veel voordelen. Ze zien er meestal erg natuurgetrouw uit en zijn vaak bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer. Toch zijn er wel degelijk verschillen maar die zijn erg positief. Een pvc-vloer heeft nu eenmaal een aantal voordelen ten opzichte van een houten vloer. De Belakos pvc vloeren zijn al jarenlang een begrip en dat is niet voor niets. Deze vloeren zijn ontwikkeld met een jarenlange expertise, de laatste technologieën en op basis van de nieuwste trends.
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
  1. Belakos Rustico Visgraat - Plak PVC
    € 39,00
    10% voordeel
    30,95 per m2
  2. Belakos Rustico - Plak PVC
    30,95 per m2
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina

Belakos verlijmd plak pvc vloeren

Het verlijmd plak pvc van Belakos is momenteel erg populair. Dit Nederlandse pvc merk, dat ook tapijten en tapijttegels aanbiedt, onderscheidt zich door de koppeling van een luxueuze uitstraling aan een groot onderhoudsgemak. Terwijl de look en feel van steen of hout behouden blijft, krijg je daar de gebruiksvriendelijkheid en de duurzaamheid van pvc bovenop. Die kwaliteiten zijn onder andere te danken aan de bovenlaag uit polyurethaan, een hoogwaardige kunststof die vuil afstoot, waterdicht is en immuun voor krassen en stoten. De combinatie maakt de Belakos pvc vloeren bijvoorbeeld tot een uitstekende bovenlaag voor vloerverwarming of -koeling. Bovendien werkt het polyurethaan ook geluidsabsorberend. 
Uiterst geschikt voor intensief gebruik in huishoudens, bouwprojecten of commerciële contexten. 

De unieke stijl van Belakos verlijmd plak pvc

Als merk biedt Belakos een aantal unieke kwaliteiten aan. Naast de hierboven genoemde materiaaltroeven is hier ook extra aandacht voor look, feel en detail. De prints zijn haarfijn en haast niet te onderscheiden van hun natuurlijke tegenhangers. Op deze manier weet Belakos in elke ruimte zijn plaats te vinden en combineert het merk een luxueuze uitstraling met een betaalbare prijs. 
De fabricage van het pvc wordt hiervoor nauwgezet gecontroleerd en voldoet, net zoals het eindresultaat, aan alle gangbare, Europese wetgevingen en normen. Belakos verwierf zo dan ook een uitstekende reputatie. Het merk gaat dus niet enkel prat op zijn luxueuze uitstraling en betaalbaarheid, maar ook op zijn hoogwaardigheid en duurzaamheid. Eens geïnstalleerd heb je omzeggen geen omkijken meer naar een Belakos pvc vloer. 

Belakos praktisch bekeken

Ook in het gebruik biedt Belakos een aantal pluspunten dat het aanleggen en onderhouden van de vloeren net dat tikkeltje gemakkelijker maakt. De plakken zijn bijvoorbeeld extra lang (150 cm) en een dubbele laag glasvezel zorgt voor een minimale krimping of uitzetting van het materiaal. Zo sluiten de pvc stroken steevast perfect aan voor een naadloos resultaat. De natuurlijke look en feel worden daarbij nog versterkt door voelbare structuren in de designs. Het resultaat is realistischer dan ooit. Bovendien zie je geen herhaling in de aangebrachte patronen, wat wel zo handig is bij het leggen van de vloer. Deze kwaliteit wordt nog verstevigd door de afwezigheid van een kliksysteem. Zo blijf je als vloerenlegger volledig vrij tijdens het aanbrengen van de plakken, die in elke richting op elkaar weten aan te sluiten. 

Belakos pvc vloeren onderhouden

De grote sterkte van pvc is verder ongetwijfeld de onderhoudsvriendelijkheid, die hierboven al even werd opgemerkt. Deze kwaliteit is grotendeels te danken aan de zogenaamde "entree" of "schoonloop zone", die veel van het vuil simpelweg vastzet en vermijdt. De onderhoudskosten worden zo aanzienlijk gedrukt en bovendien draagt dit systeem bij aan de duurzaamheid van je aankoop. 
Daarnaast kun je ook los vuil hier uitermate snel en eenvoudig te lijf gaan met een simpele (uitgewrongen) mop of stofzuiger. Het beste resultaat wordt echter bereikt met een microvezel doek en een reiniger zonder pH. Zij reinigen niet alleen grondig het materiaal, maar laten ook een extra beschermfilm achter. Te vermijden zijn dan weer allerhande producten of oplossingen op basis van olie. 

Series van Belakos verlijmd plak pvc

De Belakos pvc vloeren zijn beschikbaar in verschillende diktes en kleuren. Daarnaast kun je ze verkrijgen als strook of als tegel. Via tal van series wordt nog verder ingespeeld op de look en feel die je zoekt: hout of steen, met visgraat of met andere motieven. Onder de bekendste Belakos series vind je Rustico, Castello XL, Country Life, Creel Oak, Metropool, Squared Wood, Stone, Stone XL en Urban. Zo biedt Belakos waarlijk een oplossing voor elke ruimte en naar ieders smaak.

 

 

Prijzen inclusief 21% BTW