• De betere vloerenzaak
  • Leggen in heel Nederland
    Vraag gratis staal of offerte
  • Niet vooraf betalen
    Geen aanbetaling nodig
  • Showroom met Quick-Step
    Hebeta, Meister, Belakos

De Palazzo 700 Belakos pvc-vloer


Belakos heeft weer een prachtige serie pvc-vloeren op de markt gebracht en de Palazzo 700 is er een van. Een fraaie pvc-vloer die aansluit op ieder interieur. De unieke houtdessins hebben een superscherpe print waardoor de vloer een natuurlijkere uitstraling heeft. Hij is bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer alleen heeft deze Belakos vloer de eigenschappen van het pvc, wat zeker positief is. De Palazzo 700 is namelijk waterbestendig, vuilafstotend en slijtvast. Een zeer duurzame vloer van pvc met de looks van een natuurproduct. Dit maakt de vloer zeer gebruiksvriendelijk.


Pvc versus een natuurproduct


Pvc vloer heeft nu eenmaal een aantal voordelen ten opzichte van een natuurproduct. Deze pvc-vloer is kras- en slijtvast en geluidsabsorberend. Ideaal in een ruimte waar ook met schoenen wordt gelopen. Zelfs het geluid van hakken is een zacht en prettig geluid. Ook heeft het pvc een positieve invloed op de akoestiek, waardoor men ook vaak voor een pvc-vloer kiest op projecten. De Palazzo 700 Belakos pvc-vloer is hier zeker geschikt voor. Maar ook in de privésfeer is deze vloer een topper, hij kan zelfs in de vochtige ruimtes worden toegepast. Er zijn zes verschillende uitvoeringen in deze Palazzo serie, dus voor iedere stijl is wel een passende vloer te vinden. Er zijn zelfs 4 Palazzo pvc-vloeren met een visgraatdessin.


De specificaties van de Palazzo 700 Belakos pvc-vloer


De vloer heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en hij voldoet ook aan de strenge milieu- en gezondheidsnormen van de Europese Unie. Deze pvc-vloer moet verlijmd worden, eventueel met of zonder plinten. Hij gaat uitstekend samen met vloerverwarming en vloerverkoeling en is ook op de trap toe te passen. De Palazzo pvc-vloer heeft een dikte van 2.50 mm, inclusief een slijtlaag van 0,55 mm. De lengte van een vloerdeel is 152 cm x 23,8 cm, met een pakinhoud van 3,62 vierkante meter.

Plak PVC Belakos - Palazzo

€ 36,95 per m2

Dit artikel is in voorraad

Prijs per m²
€ 36,95
Reset Configuration

* Verplichte velden

Prijs per m²
€ 36,95

Omschrijving

Details

Dikte 2.5 mm Slijtlaag 0,55 mm
Afmeting 238 x 1520 mm
Pakinhoud 3.62 m²
Aantal planken 10
Garantie particulier gebruik 15 jaar
Garantie bedrijfsmatig 10 jaar
Bijzonderheden Minimaal 48 uur laten acclimatiseren.
Verwerking niet onder 20°C

Product informatie

aantal m2 per pak 3.62
Tekst prijslabel Prijs per m²
Dikte in mm 2.5mm Afmeting paneel 238 x 1520 mm
Serie Palazzo
Pakinhoud m2 3.62 m2
Prijzen inclusief 21% BTW