Palazzo Visgraat XL

Palazzo Visgraat XL

Palazzo Visgraat pvc vloer van Belakos

De Palazzo visgraat XL pvc vloer

Belakos visgraat vloeren bestaat uit verschillende series, de Palazzo serie is er een van. De Visgraat pvc vloer Palazzo heeft een grotere plank dan de visgraat pvc vloer Rustico, ook van Belakos. Eigenlijk bestaat deze Palazzo serie ook uit twee onderdelen, namelijk de Belakos Palazzo rechte plank en de Belakos Palazzo visgraat vloer. Beide hebben 4 fraaie dessins. Iedere serie heeft zijn eigen kenmerken, maar iedere vloer van Belakos heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De vloeren voldoen aan de strenge milieu- en gezondheidsnormen van de Europese Unie. De Palazzo pvc vloeren zijn er visgraat motief en in de Palazzo rechte plank motief.
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
  1. Belakos Palazzo Visgraat XL - Plak PVC
    36,95 per m2
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina

De nieuwe Belakos vloer: Palazzo visgraat XL pvc

De visgraatvloer is weer mateloos populair. Zeker nu je niet afhankelijk bent van een dure houten visgraatvloer. Dit was ook de reden dat je vroeger de houten vloer met het visgraatpatroon alleen tegenkwam in de dure herenhuizen, of in de luxe villa’s. Door het intensieve legproces van de visgraat was een dergelijke vloer niet voor iedereen weggelegd. Met de Palazzo visgraat XL pvc-vloer kan iedereen kiezen voor een visgraatpatroon in iedere ruimte. Daarbij heb je ook nog eens de voordelen van het pvc. Het ruimtelijk effect wat een visgraatvloer geeft, gaat nu moeiteloos samen met deze waterbestendige, slijtvaste, vuilafstotende en zeer duurzame vloer. Het familiebedrijf Belakos heeft meer dan een halve eeuw op de voet de laatste trends en de nieuwste technologieën heeft gevolgd, met als resultaat een schitterend aanbod aan pvc-vloeren waar de Palazzo visgraatvloer er zeker een van is.

Een sfeervolle en geluiddempende vloer

De Palazzo visgraat XL pvc van Belakos is bijzonder fraai vormgegeven. De superscherpe prints zorgen dat de vloer bijna niet van het natuurproduct is te onderscheiden. Daarbij voelt de vloer ook nog eens aan als een natuurproduct. Bij het Palazzo XL pvc heeft de vloer niet alleen een warme uitstraling, hij voelt ook nog een prettig aan bij iedere temperatuur. De pvc-delen zijn namelijk goed warmte doorlatend en zijn daarom prima te combineren met vloerverwarming of vloerverkoeling. Ook is de vloer geluidsabsorberend waardoor je niet speciaal op je sokken hoeft te lopen, je kunt gewoon je hakken aanhouden. Natuurlijk hoor je dan soms wel een zacht geluid, maar dat geluid is zeker net onprettig.

Een vloer voor projecten én voor de privéinrichting

De Palazzo Visgraat serie van Belakos bestaat uit twee onderdelen, namelijk de rechte plank in verschillende dessins en de vier dessins van de Palazzo visgraat XL vloer. Stuk voor stuk schitterende vloeren met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De vloeren voldoen ook aan de strenge milieu- en gezondheidsnormen van de Europese Unie. De Palazzo vloer is geschikt voor de privésfeer, maar ook voor projectinrichting. Mede doordat het pvc zorgt voor een aangename akoestiek en een kras- en slijtvastheid heeft, wordt de Palazzo visgraat vloer hier ook vaak toegepast. Eigenlijk kan deze vloer bijna in iedere ruimte gelegd worden, zelfs in vochtige ruimtes.

Het leggen van de Palazzo visgraat XL pvc-vloer

Deze pvc-vloer wordt verlijmd en kan zonder plinten worden gelegd. Als bijvoorbeeld de muren tot aan de grond zijn afgewerkt, is het niet noodzakelijk om plinten te gebruiken. Natuurlijk kan er ook wel voor een plint gekozen worden, bijvoorbeeld om een speels effect aan de vloer te geven. Doordat deze vloer verlijmd wordt, moet de ondergrond wel glad en verwerkingsvrij zijn. De specificaties van de Palazzo visgraatvloer De Palazzo pvc-vloer heeft een dikte van 2.50 mm, met een slijtlaag van 0,55 mm. De afmeting van een vloerdeel is 153 x 765 mm, met een pakinhoud van 16 planken = 1,87 m2. De gebruiksklasse is 35 -40.


Prijzen inclusief 21% BTW