Palazzo

Palazzo

De Palazzo, nieuwe Belakos pvc vloer

Het merk Belakos heeft een nieuwe serie pvc-vloeren ontwikkeld die bijzonder fraai zijn vormgegeven, de Palazzo pvc vloeren met uniek houtdessins in superscherpe prints. Deze pvc-vloeren zijn waterbestendig, slijtvast, vuilafstotend en zeer duurzaam. Maar het is vooral een mooie vloer met de looks van een echt natuurproduct en hij voelt ook nog eens zo aan. Met deze vloer haal je karakteristieke sfeer van een natuurproduct in huis, maar ook het gemak van een pvc-vloer. De Palazzo pvc vloer van Belakos is er zowel in rechte plank als in visgraat design.
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
  1. Belakos Palazzo - Plak PVC
    36,95 per m2
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina

De voordelen van een Palazzo pvc-vloer

Deze rechte plank pvc vloer, is in zijn geheel iets rustiger dan de Rustico van Belakos. De verbeterde versie van de al meest verkochte pvc vloer van Belakos. Deze had af en toe een donkere strook in de vloer en dat maakt de vloer iets drukker. De Palazzo geeft een veel rustiger geheel. Een pvc-vloer heeft nu eenmaal een aantal voordelen ten opzichte van het natuurproduct. Dit is mede de reden waardoor de pvc-vloeren mateloos populair zijn. Deze Palazzo vloer is ook nog eens water- en vuilafstotend. Het onderhoud aan de vloer is zeer eenvoudig en de stroken van de Palazzo rechte strook pvc vloer zijn geluidsabsorberend. Je hoeft niet op je sokken te lopen, je kunt zelfs je hakken gewoon aanhouden. Het geluid wat je wel hoort is zacht en eigenlijk zelfs nog wel een prettig geluid.

De specificaties van de Palazzo pvc-vloer

De Belakos pvc-vloer Palazzo heeft een dikte van 2.50 mm, met een slijtlaag van 0,55 mm. Aan vier zijden zit een V-groef. De afmeting van een vloerdeel is 152 cm x 23,8 cm, met een pakinhoud van 3,62 vierkante meter. De gebruiksklasse is 22 / 33 / 42 en de warmteweerstand ± 0.0108 m² K/W. Deze Palazzo vloer is geschikt voor vloerverwarming, maar ook voor vloerverkoeling.

Geschikt voor bijna alle ruimtes

Deze Palazzo vloer van Belakos geven ieder interieur een warme uitstraling, maar ook gezelligheid en gemak. Hij is kras- en slijtvast en geschikt voor de privésfeer, maar ook voor de projectinrichting. De pvc-vloeren van Belakos kunnen zelfs in vochtige ruimtes worden gebruikt. Ook zorgt het pvc voor een aangename akoestiek in de ruimte. De pvc-vloer kan zonder plinten worden gelegd. Als de muren tot aan de grond zijn afgewerkt, hoeft er niet speciaal een plint geplaatst te worden en kan de vloer strak tegen de muur worden geïnstalleerd.

Het leggen van een Palazzo pvc vloer

Een plak pvc-vloer van Belakos wordt verlijmd op de vloer. Zorg dus altijd voor een gladde en verwerkingsvrije ondervloer. Belakos is in meer dan een halve eeuw uitgegroeid van klein familiebedrijf tot aan een bedrijf die door goed op de hoogte te zijn van de laatste technologische ontwikkelingen en de nieuwste trends de gebruiker een schitterend aanbod aan vloeren biedt. Wij verwachten heel veel van deze nieuwe Palazzo pvc vloer.

Prijzen inclusief 21% BTW