Rustico Visgraat

Rustico Visgraat

Belakos Rustico visgraat pvc vloeren
De Belakos Rustico visgraat vloer visgraat, haal de luxe en sfeer van een houten vloer in huis, Belakos Rustico visgraat 20, 30, 40, 50 en 60 is water en slijtvast. en is de meeste verkochte visgraat vloer van het moment
Belakos rustico visgraat heeft een 0.55mm slijtlaag en is gemakkelijk te reinigen en is geluidsabsorberend door de speciale bovenlaag.
Er is mogelijkheid om bij de Belakos Rustico een band en een bies rondom te leggen. Dit maakt de vloer nog exclusiever en helemaal af.
Deze kleuren zijn ook verkrijgbaar in rechte plank.
Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
  1. Belakos Rustico Visgraat - Plak PVC
    € 39,00
    10% voordeel
    30,95 per m2
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina

De Rustico pvc-vloer van Belakos

Een Belakos pvc-vloer is niet zomaar de eerste de beste pvc-vloer. Pvc op de vloer wordt steeds populairder door zijn vele voordelen, maar Belakos heeft nog wat extra voordelen. Een pvc-vloer ziet er meestal erg natuurgetrouw uit, vaak bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer. Dat is zeker prettig als je voorkeur uitgaat naar een visgraatpatroon. Een visgraat vloer heeft nu eenmaal een luxe uitstraling die past bij dure materialen zoals echt hout. Maar als de pvc-vloer bijna niet te onderscheiden is van echt hout, sla je twee vliegen in één klap. De Belakos Rustico visgraat is hier een goed voorbeeld van.

De verschillende mogelijkheden van Belakos

Natuurlijk zijn de pvc-vloeren van Belakos er in verschillende soorten, dessins en uitvoeringen. De Rustico serie is een van de fraaie uitvoeringen die Belakos in de collectie heeft. De Rustico is een zeer populaire pvc-vloer die in zes kleuren beschikbaar is én ook nog eens in twee verschillende formaten. Zo is hij er in een versie met lange planken én de visgraat versie. Bij de visgraatvloer van Rustico is het ook mogelijk om te kiezen voor een bies die de vloer een extra unieke uitstraling geeft. De bies zorgt voor een fraaie scheiding tussen de rand en het visgraatverband.

Waarom kiezen voor een Belakos Rustico visgraat

Een visgraatpatroon is tegenwoordig weer helemaal hot en een visgraatpatroon past ook in iedere ruimte. Dat vroeger een visgraatvloer voornamelijk in grote balzalen van kastelen werd gelegd, had voornamelijk te maken met de kosten van deze vloer. Vroeger kon een visgraatvloer alleen met echt hout worden gelegd en dat was een kostbaar plaatje. Het leggen was ook een intensief werkje. Dit was eigenlijk alleen voor de rijken weggelegd. Tegenwoordig is het met een pvc-visgraatvloer zoveel eenvoudiger om de vloer te plaatsen en de pvc-vloer is ook een stuk betaalbaarder. Nu kan met de Belakos Rustico visgraat in iedere ruimte het luxe en ruimtelijke effect van een visgraatvloer gerealiseerd worden. Daarbij is een pvc-vloer veel minder kwetsbaar.

De duurzaamheid van de Belakos pvc-vloer

Al sinds jaren zijn de Belakos pvc-vloeren een begrip. De jarenlange expertise van dit bedrijf en doordat ze gebruik maken van de laatste technologieën komen ze iedere keer weer met een mooi product. Ze volgen nauwgezet de nieuwste trends, maar verliezen zeker de klassiekers niet uit het oog. Met een Belakos Rustico vloer haal je sfeer in huis doordat ze zoveel op een echte houten visgraatvloer lijken. Maar gelukkig heb je niet het onderhoud van een echte houten vloer. Deze pvc-vloeren van Belakos hebben namelijk een toplaag van polyurethaan waardoor de vloer watervast en vuilafstotend is. Ook is hij niet gevoelig voor krassen en is de pvc-vloer erg slijtvast.

Andere voordelen van de Belakos vloer

Een Belakos pvc vloer is eenvoudig schoon te houden en doordat hij amper vuil aantrekt, is er niet zo veel om schoon te maken. Af en toe stofzuigen of dweilen is meestal voldoende. Een pvc-vloer is ook ideaal voor mensen met een allergie. De vloer is tevens zeer geluidsabsorberend. Ook al loop je met hakken over de vloer, door het absorberend vermogen van de vloer is er alleen een aangenaam zacht geluid hoorbaar. Bij de Belakos vloeren zijn ook bijpassende plinten leverbaar.

Een duurzame en sfeervolle vloer

Doordat op een innovatieve manier het houtdessin op de planken is aangebracht, heeft een Belakos vloer echt de uitstraling van een natuurproduct. Een Belakos Rustico visgraat heeft echt een toegevoegde waarde voor de ruimte waar hij gelegd wordt. Daarbij is de pvc vloer van een hoogwaardige kwaliteit waardoor hij ook nog eens een poosje mee gaat. Door de verschillende dessins van de Rustico vloer is er voor iedere ruimte een passende vloer te vinden die het karakter van de ruimte nog meer benadrukt en de sfeer verhoogd. En die vooral prettig is voor het wooncomfort en het woongenot.

 

 

Prijzen inclusief 21% BTW