PVC vloer kopen in Genemuiden-Hasselt

Op zoek naar een nieuwe PVC vloer in tegel of in visgraat?
Wij leggen laminaat en pvc door heel Nederland, rechtstreeks vanuit Hasselt-Genemuiden.

Ons bedrijf, Laminaat ALL-IN, plaatst PVC en laminaat vloeren door het hele land. Ook in uw woonplaats zijn wij met regelmaat om de mooiste vloeren met pvc te leggen.

Inmiddels hebben wij een grote, steeds terugkerende klantenkring opgebouwd, door het hele land. De ervaring leert dat een tevreden klant blijft terugkomen, dat zien we ook bij onze klanten omdat wij doen wat wij zeggen en werken met kwaliteitsvloeren en merken van o.a. Vivafloors, Bodiax, Douwes Dekker, COREtec, Belakos

Al 15 jaar erkend dealer ook voor Genemuiden

In Genemuiden en Hasselt zijn wij een bekend bedrijf die staat voor kwaliteit en het vakkundig leggen van pvc vloeren en laminaat door heel Nederland. Wij zijn al meer dan 15 jaar vaste dealer van al deze gerenommeerde merken.
Onze vaste klantenkring bewijst dat wij geen eendagsvlieg zijn, welke een aantal jaren met de prijzen stunt en vervolgens weer net zo snel verdwijnt als hij is gekomen. Ons bedrijf, Laminaat ALL-IN, heeft inmiddels een degelijke reputatie opgebouwd en zal ook voor de toekomst een vertrouwd adres blijven voor onze grote klantenkring. Genemuiden ligt centraal in Nederland en is dé tapijtstad en nu dus ook de pvc vloeren stad. Voor sommigen is Genemuiden wel een stukje rijden, maar is zeker de moeite waard, u verdient het immers terug op uw vloer!, De koffie staat klaar in onze grote showroom waar alle de hele collectie uitgebreid uitgestald ligt.

 Waarom bij Laminaat All-in kopen?

-Al 20 jaar ervaring in laminaat, vinyl, PVC en tapijt
-Wij hanteren geen lokprijzen, waar bijvoorbeeld achteraf de Btw nog bij gerekend dient te worden.
-Eigen vaste stoffeerders, die werken volgens onze regels.
-Na afloop ruimen de stoffeerders alles netjes op
-Laminaat, tapijt en pvc vloeren rechtstreeks vanaf de fabrieken uit Genemuiden.

Wanneer u dus een tochtje maakt naar Genemuiden en Hasselt is een bezoek aan onze grote winkel- en showroom aan de Handelsweg 8-4 in Hasselt (Overijssel) zeker de moeite waard!

Wij leggen door heel Nederland.
Vraag gratis offerte en stalen aan!

mensen zochten ook op pvc vloer Zwolle | pvc vloer Nunspeet
Prijzen inclusief 21% BTW