Laminaat en PVC vloeren leggen in Dronten?

Op zoek naar laminaat of PVC vloeren en u wilt dit laminaat laten leggen in Dronten of Swifterbant?
Wij leggen laminaat door heel Nederland, dus ook in Dronten.

Ons bedrijf, Laminaat ALL-In, plaatst laminaat en pvc vloeren door heel Nederland. Ook in uw woonplaats Dronten komen wij regelmatiom de mooiste laminaat en PVC vloeren in visgraat, tegel of hout motief te leggen. Met onze all-in service bieden wij de klant overzichtelijke prijzen. Inbegrepen zijn daarin het leggen, de standaard ondervloer, bijpassende plakplinten voor laminaat en bij click-PVC vloeren het leggen en een zelfklevende rubber ondervloer. Is er een specifieke ondervloer vereist, denkt u hier bijvoorbeeld aan vloerverwarming of houten ondervloer, dan rekenen wij een kleine meerprijs. Wij verrekenen deze dus tegen de waarde van de standaard ondervloer uit het pakket. Dit geldt eveneens wanneer u in plaats van de bijpassende plakplinten uit ons all-in pakket, een hogere of witte plint wenst.

Inmiddels hebben wij een grote, steeds terugkerende klantenkring opgebouwd, door het hele land en zeker ook in de regio van Dronten. De ervaring leert dat een tevreden klant blijft terugkomen, dat zien we ook bij onze klanten uit Dronten en omstreken.

Vraag naar de grotere oppervlaktes voor projectvloeren in Dronten!

Al 15 jaar erkend dealer ook voor Dronten

Ook voor Dronten zijn we uw  visgraat pvc vloeren specialistdealer van Eggerdealer Quick-Step, Meister en nog veel meer merken. Wij zijn al meer dan 15 jaar vaste dealer van al deze gerenommeerde werken.
Onze vaste klantenkring in Dronten bewijst dat wij geen eendagsvlieg zijn, welke een aantal jaren met de prijzen stunt en vervolgens weer net zo snel verdwijnt als hij is gekomen. Ons bedrijf heeft inmiddels een degelijke reputatie opgebouwd en zal ook voor de toekomst een vertrouwd adres blijven voor onze grote klantenkring in de regio Swifterbant en Dronten. Vanuit Dronten is het naar Hasselt (Overijssel) maar een klein stukje rijden, de koffie staat klaar in onze grote showroom in een beddenzaak waar alle de hele laminaat en PVC vloeren collectie uitgebreid uitgestald ligt.

 Waarom bij Laminaat All-in kopen?

-Al 20 jaar ervaring in laminaat, vinyl, PVC en tapijt
-Wij hanteren geen lokprijzen, waar bijvoorbeeld achteraf de Btw nog bij gerekend dient te worden.
-Eigen vaste stoffeerders, die werken volgens onze regels.
-Na afloop ruimen de stoffeerders alles netjes op
-Laminaat, tapijt en pvc leggen ook in Dronten. Wij bekleden ook trappen met laminaat

Wanneer u dus vanuit Dronten een tochtje maakt naar Hasselt bij Zwolle is een bezoek aan onze grote winkel waard!

Laminaat All-In Zwolle-Hasselt
Vraag gratis offerte en stalen aan!

Prijzen inclusief 21% BTW