pvc vloer visgraat inclusief leggen

PVC vloer visgraat inclusief leggen

Een pvc vloer visgraat inclusief leggen, wat kost dat eigenlijk? En wat is visgraat pvc?
De pvc vloer is vrij nieuw en is een trend op het gebied van vloeren. Pvc vloeren zijn er in 2 systemen, namelijk in klik-pvc vloeren en in de plak pvc vloer. Het is een kunstof paneel met een keiharde slijtlaag van 0.3mm of iets harder 0.55mm. Voor detailhandel, horeca of kantoor is er nog de 0.7mm slijtlaag, maar in een gewone woonsituatie is dit overbodig. De pvc vloeren zijn er in rechte plank, in tegel formaat en in visgraat, dit zijn kleine plankjes/panelen schuin in visgraat motief gelegd.
PVC vloeren kun je zelf leggen, vooral de klik pvc kun je gemakkelijk zelf leggen. Bij een pvc vloer visgraat inclusief leggen wordt de vloer eerst geschuurd, daarna geprimerd en daarna geëgaliseerd en weer licht geschuurd. Daarna gaan de vakmannen van Laminaat All-In de pvc vloer visgraat leggen

PVC vloer visgraat inclusief leggen en egaliseren

De pvc vloer visgraat inclusief leggen houdt in een totale prijs. Het pvc visgraat aan materiaal en daarbij de legprijs inclusief egaline, lijm en primer. De vloer moet van te voren wel klaar en goed vlakbij. Er moet altijd geëgaliseerd worden. Ook in een nieuwbouw woning. Het is puur een 2mm dunne gladde laag waar de lijm goed aan hecht. Ook moet er bij een pvc vloer visgraat vanuit het midden begonnen worden en moet er gemeten worden, precies in 45 graden anders kom je niet mooi recht uit bij een muur of ga je scheef de gang in. Er komt dus nog wel wat kijken bij een pvc vloer visgraat inclusief leggen.

Bezoek de winkel voor een pvc vloer visgraat inclusief leggen

Om meer te weten te komen over de visgraat vloeren inclusief leggen, kunt u naar de showroom en winkel in Hasselt in Overijssel komen. Hier ligt 800m2 aan pvc vloeren, ook in visgraat. Zo kunt u beter een keuze maken.
Onze visgraat pvc vloeren inclusief leggen verzorgen wij door heel Nederland.
Kom dan naar de showroom of vraag vrijblijvend een offerte aan in de webshop.

 


Meer mensen zochten op Visgraat pvc vloeren | PVC vloeren Dedemsvaart | PVC vloer Stadshagen |

Prijzen inclusief 21% BTW