• De betere vloerenzaak
  • Leggen in heel Nederland
    Vraag gratis staal of offerte
  • Niet vooraf betalen
    Geen aanbetaling nodig
  • Showroom met Quick-Step
    Parador, Meister, Balterio

PVC vloer Meppel

Pvc vloer in Meppel? Wij zijn de dealer met pvc vloeren voor Meppel en omstreken. Goedkope pvc vloeren in visgraat, betonlook tegel of rechte plank van kwaliteitsmerken zoals Bodiax, Belakos, Vivafloors, Hamat, Douwes Dekker, Hebeta en nog veel leuke en trendy merken pvc. Onze vaste klantenkring uit Meppel komt regelmatig even een nieuwe vloer voor of de slaapkamer of de zolderkamer of voor de verhuizing aanschaffen.
Dat kunnen pvc vloeren maar ook laminaat of tapijt zijn. Ook leggen wij een pvc vloer in Meppel op de trap. Geen enkel probleem.

PVC vloeren Meppel

Uw pvc vloer in Meppel werken wij compleet af met dubbel gelakte hoge plinten en eventueel een schoonloop mat bij de deur. Zodra wij klaar zijn met de pvc vloer leggen in Meppel kunt u meteen de woonkamer inrichten en er meteen op lopen. Het beste is dan ook dat wij als allerlaatste in de nieuwe woning komen. Keukenboeren gaan nog wel eens schuiven met de vaatwasmachine, diepvries of koelkast of laten gereedschap vallen, de stukadoor kan knoeien, de schilder kan knoeien of spatten. Zonde van de nieuwe vloer. Ook kunnen wij uw nieuwe pvc vloer, vooral visgaat netjes afwerken om bijvoorbeeld een kookeiland met band of bies. Zaken om allemaal over na te denken.

PVC vloeren in Meppel in Hasselt bekijken

U kunt vanuit Meppel zo even langs komen. De koffie staat klaar (in de automaat). Wij hebben een 800m2 grote showroom vol pvc vloeren en laminaat en kunnen u van alles laten zien. U kunt bijvoorbeeld ook de demoborden met 1m2 vloer meenemen en thuis bekijken bij het licht in uw woning. Zaken die het leggen van een pvc vloer in Meppel gewoon heel gemakkelijk maken.
Kijk op de Routebeschrijving van Laminaat All-In.

 

 

 

 
Meer mensen zochten op | Visgraat pvc vloeren | Belakos Rustico visgraat pvc | Kosten pvc vloer visgraat | PVC vloer Weesp

Prijzen inclusief 21% BTW