PVC-vloeren in Weesp


Geniet van Weesp en zijn mogelijkheden

Door een nijpend tekort een aan woningen in Amsterdam probeert men telkens weer nieuwe plekjes te zoeken waar gebouwd kan worden. Denk bijvoorbeeld aan het Hamerkwartier. Eerst was het een bedrijventerrein met veel horeca, nu wordt er plaatst gemaakt voor woningen. Toch zijn er ook mensen die er bewust voor kiezen om niet in Amsterdam te gaan wonen, maar op een steenworp afstand in een andere gemeente, zoals Weesp. En dat is niet eens zo’n slechte beslissing. Sterker nog, Weesp is eigenlijk een heel leuk stadje.

De mooie vestingstad Weesp

Weesp is een van de veertien vestingsteden die ons land rijk is. Het sfeervolle stadje heeft bijvoorbeeld nog twee torenforten, namelijk Fort Uitermeer en Fort Ossenmarkt. Weesp staat vooral bekend om zijn charmante uitstraling en de mooie omgeving. Door de ligging aan de Vecht en bij het Naardermeer is het ook nog eens een knooppunt voor watertoerisme. Als je onder 30 bruggen doorvaart, zit je in Amsterdam. Het klinkt een beetje als een vakantiebestemming. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon in Weesp gaan wonen en gewoon meegenieten van die vakantiesfeer.
 

Nieuwe wijk Weespersluis

Hier komen de komende jaren 2750 nieuwe woningen ten noorden van het Weesper NS-Station. Hier zal veel groen en ook een recreatieplas gesitueerd worden.
Natuurlijk hebben al deze woningen ook een vloer en een keuken nodig.
Tegenwoordig worden er vooral PVC vloeren gelegd maar ook laminaat is nog altijd in ontwikkeling en is nog lang niet op zijn retour.

Pvc-vloeren Weesp

Als je voor een woning in Weesp en met name in Weespersluis kiest moet je natuurlijk wel wat tijd over houden om van de omgeving te genieten. Misschien moet je doordeweeks voor het werk naar Amsterdam reizen en wil je er in het weekend op uit trekken. Zorg dat je huis onderhoudsvriendelijk is, des te meer tijd hou je over voor de leuke dingen. Een onderhoudsarme woning begint al met het kiezen van de juiste vloer. Een pvc-vloer is dan bijvoorbeeld een perfecte keuze. Aan deze duurzame vloer heb je weinig onderhoud en hij is nog hartstikke sterk ook.

Waarom zijn PVC vloeren in Weesp ideaal?

Misschien heb je geen idee wat een pvc-vloer precies is? De afkorting pvc staat voor polyvinylchloride en een pvc-vloer is uit verschillende lagen van dit materiaal opgebouwd. Hier overheen is een sterke slijtlaag aangebracht. Met de huidige technieken is een pvc-vloer bijna niet van echt hout te onderscheiden en dat terwijl er geen snippertje hout in voorkomt. Je kunt zelfs voor een betonlook of een visgraat pvc-vloer kiezen. Maar er zijn ook nog tal van andere dessins en kleuren waardoor er altijd een pvc-vloer te vinden is die aansluit op de interieurstijl. Af en toe een stofzuiger of een vochtige doek gebruiken is voldoende en door het gladde oppervlak is hij zo schoon en ook nog eens ideaal voor mensen met een allergie. Deze vloer zal niet zo snel beschadigen maar mocht dit onverhoopt toch gebeuren dan kan ieder deel individueel vervangen worden.

Kies voor gemak zonder de uitstraling te verliezen

Een pvc-vloer is eigenlijk net zoals kunstgras. Je hebt wel de looks maar niet de lasten. Net zoals je kunstgras niet hoeft te maaien, te sproeien of onkruid ertussen uit te halen, zo hoef je de pvc-vloer bijvoorbeeld niet in de was te zetten. Beide materialen blijven eigenlijk gewoon mooi en gaan ook nog eens lekker lang mee. Mocht je dus een tuin bij je nieuwe woning hebben, maak het jezelf dan helemaal makkelijk door ook kunstgras te nemen in plaats van gewoon gras. Het staat net zo fris als gewoon gras met als extra voordeel dat het ook nog eens zijn frisse groene uiterlijk blijft behouden. Zelfs als het zwembadje er een paar weken op staat. Pvc vloeren in Weesp en kunstgras in Weesp is dus een perfecte keuze.


Prijzen inclusief 21% BTW