Laminaat en PVC vloeren laten leggen in Dedemsvaart?

Op zoek naar laminaat of PVC vloeren en u wilt dit laminaat laten leggen in Dedemsvaart?
Wij leggen laminaat door heel Nederland, dus ook in Dedemsvaart.

Ons bedrijf, Laminaat ALL-In, plaatst laminaat en pvc vloeren door heel Nederland. Ook in uw woonplaats Dedemsvaart komen wij regelmatig om de mooiste laminaat en PVC vloeren te leggen, visgraat, tegel betonlook of hout. Alles is mogelijk. Met onze all-in service bieden wij de klant overzichtelijke prijzen. Inbegrepen zijn daarin het leggen, de standaard ondervloer, bijpassende plakplinten voor laminaat en bij click-PVC vloeren het gratis leggen en een zelfklevende rubber ondervloer. Is er een specifieke ondervloer vereist, denkt u hier bijvoorbeeld aan vloerverwarming of houten ondervloer, dan rekenen wij een kleine meerprijs. Wij verrekenen deze dus tegen de waarde van de standaard ondervloer uit het pakket. Dit geldt eveneens wanneer u in plaats van de bijpassende plakplinten uit ons all-in pakket, een hogere of witte plint wenst.

PVC vloeren leggen wij in Demsvaart al voor € 39,95 per m2. Dat is is inclusief het pvc, het leggen en 1x egaliseren. Over het algemeen is 1x egaliseren voldoende om een goede hechtlaag te krijgen voor de te verlijmen pvc vloer. Op plavuizen en grotere oneffenheden zijn vaak meerdere keren egaliseren of een cement deklaag nodig. Vraag naar de mogelijkheden.

Ook voor al uw projectvloeren in Dedemsvaart. Vraag naar de speciale prijzen voor grote projecten naar Jef Jansen.

Inmiddels hebben wij een grote, steeds terugkerende klantenkring opgebouwd, door het hele land en zeker ook in de regio van Dedemsvaart. De ervaring leert dat een tevreden klant blijft terugkomen, dat zien we ook bij onze klanten uit Dedemsvaart en omstreken.

Al 15 jaar erkend dealer ook voor Dedemsvaart

Ook voor Dedemsvaart zijn we uw  visgraat pvc vloeren specialist, dealer van Eggerdealer Quick-Step, Meister en nog veel meer merken. Wij zijn al meer dan 15 jaar vaste dealer van al deze gerenommeerde werken.
Onze vaste klantenkring in Dedemsvaart bewijst dat wij geen eendagsvlieg zijn, welke een aantal jaren met de prijzen stunt en vervolgens weer net zo snel verdwijnt als hij is gekomen. Ons bedrijf heeft inmiddels een degelijke reputatie opgebouwd en zal ook voor de toekomst een vertrouwd adres blijven voor onze grote klantenkring in de regio Swifterbant en Dedemsvaart. Vanuit D is het naar Hasselt (Overijssel) maar een klein stukje rijden, de koffie staat klaar in onze grote showroom waar alle de hele laminaat en PVC vloeren uitgebreid uitgestald ligt.

 Waarom bij Laminaat All-in kopen?

-Al 20 jaar ervaring in laminaat, vinyl, PVC en tapijt
-Wij hanteren geen lokprijzen, waar bijvoorbeeld achteraf de Btw nog bij gerekend dient te worden.
-Eigen vaste stoffeerders, die werken volgens onze regels.
-Na afloop ruimen de stoffeerders alles netjes op
-Laminaat, tapijt en pvc leggen ook in Dedemsvaart. Wij bekleden ook trappen met laminaat

Wanneer u dus vanuit Dedemsvaart een tochtje maakt naar Hasselt bij Zwolle is een bezoek aan onze grote winkel waard!

 

 

PS Onze vloeren liggen door een grote beddenzaak Lusanna.nl heen. De ideale combinatie om een vloer en inrichting te bekijken. 

 

Laminaat All-In Zwolle-Hasselt
Vraag gratis offerte en stalen aan!

Prijzen inclusief 21% BTW