Projectvloeren

Projectvloeren

Heeft u een bedrijfsruimte en ontvangt u daar regelmatig klanten of zakenrelaties? De eerste indruk is belangrijk en die kunt u gelijk positief maken met een mooie en professioneel gelegde projectvloer met PVC en COREtec. Krijgt uw bedrijf niet vaak mensen over de vloer maar heeft u wel een groot aantal vaste medewerkers? Ook dan kunt u bij ons kiezen uit hoogwaardige, duurzame en slijtvaste vloeren van PVC en tapijt. Er zijn verschillende kleuren leverbaar en al onze vloeren zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor intensief gebruik.

COREtec PRO Plus

COREtec PRO PLUS *NIEUW

Speciaal voor veeleisende en druk belopen ruimtes in winkels, kantoren en openbare gebouwen riepen de we PRO PLUS collectie in het leven. PRO PLUS omvat zowel attractieve steen- als houtdecoren en werd extra verstevigd en krasvrij gemaakt om aan de strengste eisen van de projectmarkt te voldoen.

Projectvloeren met PRO plus van COREtec Zijn er hoogteverschillen op uw huidige ondergrond?
Wij hebben een ruime ervaring in het egaliseren van ondergronden en beschikken over een vast team van vakkundige vloerenleggers. Hierdoor kunnen we ook grote projecten aannemen en u kunt bij ons altijd rekenen op een snelle en goede service. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van projectvloeren voor uw bedrijfspand, kantoor, winkel of hotel?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn dealer vanInterfloorTapijt , Vivafloors pvc, Belakos pvc, Hebeta pvc Hamat pvc  

PVC vloeren

PVC is een hoogwaardig materiaal en bijzonder geschikt voor bedrijfsruimtes waarvan de vloer waterbestendig moet zijn. PVC is ook bij contact met vocht of vloeistoffen behoorlijk anti-slip en uitglijden is er dus niet meer bij. Dat is natuurlijk prettig en vooral veilig voor uw medewerkers. PVC vloeren zijn volledig onderhoudsvrij en gemakkelijk schoon te maken. Is uw vloer eenmaal gelegd? Dan heeft u voldoende aan een vochtige doek en droog nadoen. Voor bedrijven en bedrijfsruimtes waarbij hygiëne belangrijk is zijn PVC vloeren dan ook bijzonder geschikt. Als u kiest voor het leggen van PVC projectvloeren in bijvoorbeeld kantoor, kantine, appartementen, hotels, zalen of winkel, bent u verzekerd van een lange levensduur en een professionele uitstraling. Hierdoor zijn de kosten voor de aanschaf en het leggen van PVC vloeren relatief zeer voordelig. Wilt u hier meer over weten of een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw specifieke situatie? U mag altijd contact met ons opnemen. 

Projectvloeren met pvc voor kantoor, winkel, kantine, appartementen of hotel Bel Laminaat All-In voor meer informatie

Belakos Rustico visgraat pvc in Restaurant Villakalkoven in Meppel Visgraat pvc vloer van Belakos in Restaurant Villakalkoven in Meppel

Tapijt leggen in grote ruimtes

 
Een van onze specialiteiten is het leggen van tapijt. Wij hebben een grote ervaring met verschillende ondergronden, ondervloeren en soorten tapijt. Hierbij kunt u denken aan tegels maar ook traplopers en hoog- of laagpolig tapijt. Onze tapijtleggers beschikken over moderne gereedschappen om u, ook in grote ruimtes, optimaal van dienst te kunnen zijn. Heeft uw bedrijfsruimte behoefte aan de warme uitstraling van hoge kwaliteit projecttapijt? Voor bijvoorbeeld hotels, gastverblijven en wachtruimtes is tapijt een geschikte en voordelige optie. Bovendien heeft u bij tapijt de keuze uit veel kleuren en combinaties. Wij werken met milieuvriendelijke lijmsoorten en berekenen altijd de meest economische methodes van leggen. Hierdoor blijft het snijverlies(de marge bij het op maat leggen van tapijt) bij onze experts altijd tot een minimum beperkt. 

Laminaat projectvloeren 


Bij laminaat denkt u misschien niet direct aan bedrijfsmatig of zakelijk gebruik. Toch biedt laminaat ook voor het leggen van projectvloeren volop mogelijkheden. Bent u bekend met de verschillende prints en reliëfvarianten van hoge kwaliteit laminaatvloeren, zoals bijvoorbeeld de Quick-Step vloeren van 12mm dik en waterresistant? Laat u in uw winkel of kantoorruimte een laminaatvloer leggen dan beschikt u over een slijtvaste en zeer modern ogende vloer. Bovendien kunt u, als u kiest voor een laminaat met kliksysteem, de vloer vaker gebruiken. Voor tijdelijke toepassingen, bijvoorbeeld een beursvloer of een showroom is een naadloos gelegde laminaatvloer dan ook bijzonder geschikt. Wilt u meer weten over het leggen van projectlaminaat? Of heeft u behoefte aan deskundig advies over de meest geschikte vloer voor uw bedrijf, kantoor of winkelruimte?
Onze vriendelijke en ervaren vloerexperts staan voor u klaar. 


Voor deskundig advies op maat kunt u altijd een beroep op ons doen.
Voor Vragen Vraag naar

de Heer J. Jansen
Laminaat All-In Projectflooring
Handelsweg 8-4
8061RL Hasselt (tussen Meppel en Zwolle)
Telefoon 038-7507650

Of stuur een mailtje via ons contactformulier

Prijzen inclusief 21% BTW