• De betere vloerenzaak
  • Leggen in heel Nederland
    Vraag gratis staal of offerte
  • Niet vooraf betalen
    Geen aanbetaling nodig
  • Showroom met Quick-Step
    Hebeta, Meister, Belakos

PVC vloer Hamat - Premium

De Hamat Premium pvc vloeren behoren tot de Identity pvc-vloeren van het bekende merk Hamat. Bij de Identity collectie kun je voor iedere ruimte een geschikte vloer vinden. Alle vloeren hebben een natuurlijk uitstraling en de Premium pvc vloeren van Hamat zijn nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer.

De duurzame Premium vloeren

Alle pvc-vloeren van de Premium collectie en eigenlijk van de hele Identity collectie zijn duurzame vloeren. Ze zijn allemaal slijtvast en onderhoudsvriendelijk. Daarbij zijn de vloeren ook geschikt voor vloerverwarming. Ze hebben brandklasse BFl-S1 en zijn brandvertragend. Alle pvc-vloeren uit de Identity collectie, dus ook de Premium vloeren zijn voorzien van Dry-Back en moeten volledig verlijmd worden.


De Premium collectie

De laag met de print bepaalt natuurlijk voor het grootste deel het uiterlijk van de vloer. De Premium collectie heeft maar liefst 13 verschillende kleuren. Dat betekent dat er voor iedere stijl wel een passende vloer te vinden is. De afmeting van de vloer is 22,86 x 152,40 cm en een dikte van 2,5 mm. De slijtlaag is 0,55 mm. De Hamat Premium vloer heeft een V-groef aan vier zijdes. De embossing van de vloer is EIR, wat staat voor Embossed in Register. Dit betekent dat de structuur in de toplaag het dessin van de filmlaag volgt. Door deze opbouw verkrijgt de vloer zijn natuurgetrouwe en levendige uitstraling. Het zorgt zelfs dat natuurlijke effecten zoals noesten voelbaar zijn. De Hamat Premium pvc vloer ziet er dus niet alleen uit als een echte houten vloer maar hij voelt ook nog eens aan als een echte houten vloer.

Een duurzame maar vooral fraaie vloer

Alle Identity pvc vloeren van Hamat zijn van een hoogwaardige kwaliteit, zo ook de Premium pvc vloeren. Ze zijn geluiddempend en antislip. Het zijn milieuvriendelijke vloeren die ook nog eens UV- en waterbestendig zijn. Ook vlekken en strepen krijgen veel minder kans op deze pvc-vloeren. Het gaat hier om een onderhoudsvriendelijke vloer die wel wat kan hebben en die er ook nog eens prachtig uitziet.


Embossing EIR Afmeting 22,86 x 152,40 cm
Dikte 2,5 mm Slijtlaag 0,55 mm
V-groef ja, 4 zijdes
Pakinhoud 10 planken (3,48 m2)

Plak PVC Hamat - Premium

€ 34,95 per m2

Dit artikel is in voorraad

Prijs per m2
€ 34,95
Reset Configuration

* Verplichte velden

Prijs per m2
€ 34,95

Omschrijving

Details

Embossing EIR
Afmeting 22,86 x 152,40 cm
Dikte 2,5 mm
Slijtlaag 0,55 mm
V-groef ja, 4 zijdes
Pakinhoud 10 planken (3,48 m2)

Product informatie

aantal m2 per pak 3.48
Tekst prijslabel Prijs per m2 Merk Hamat
Dikte in mm 2.50 Afmeting paneel 22,86 x 152,40 cm
Prijzen inclusief 21% BTW