De trap bekleden met laminaat biedt vele voordelen. Als er een nieuwe laminaatvloer in uw gang of op uw overloop komt, is het mogelijk deze door te laten lopen op de trap. Hierdoor ontstaat er een bijzonder fraai geheel en is er sprake van een echte eenheid. Laminaat op de trap biedt ook praktisch gemak qua schoonmaak. Als alleen de trap een opknapbeurt nodig heeft en er geen nieuwe vloer komt, is er ook alle reden om voor laminaat te kiezen. De trap is meteen te belopen en u heeft er geen onderhoud aan, zoals bij een geschilderde trap wel het geval is. Bovendien blijft de trap ook na veelvuldig belopen te zijn mooi.

Trap bekleden met laminaat met exclusieve afwerking

Bij de uitvoering van een trap bekleden met laminaat zorgen wij voor een exclusieve afwerking. Dat doen wij door het laminaat op de trap af te werken met chique rvs hoekprofielen. Hierdoor krijgt de trapbekleding een stijlvolle uitstraling. Overigens is vrijwel al het laminaat dat wij in het aanbod beschikbaar hebben geschikt om als trapbekleding te dienen. Laminaat heeft de eigenschap glad te zijn en op een trap is dat uiteraard niet wenselijk. Daarom zijn de hoekprofielen met antislip uitgevoerd. Op deze wijze wordt de veiligheid bij het naar boven of naar beneden lopen gewaarborgd. Het is overigens ook mogelijk om voor laminaat te kiezen dat van een laag antislip is voorzien.

Trap bekleden met PVC

Ook PVC op uw trap is mogelijk. De vele mogelijkheden aan klik -en plak PVC zijn eindeloos. PVC is krasvast en geluiddempend en warmer dan laminaat. Vraag gratis staal. Uw trap bekleden met Projecttapijt ook mogelijk. Vraag naar de vele mogelijkheden. Tapijt heeft een luxe uitstraling en geluiddempende werking en is warmer aan de voeten en ook prima geschikt voor op de trap.

Gratis staal of offerte aanvragen

Wilt u weten hoe het eruit komt te zien als u de trap laat bekleden met laminaat? Dan is het handig als u een laminaatstaal bij de hand heeft. Het is mogelijk om bij ons een gratis staal aan te vragen voor laminaat op de trap. Dan heeft u alle tijd en gelegenheid om te ontdekken hoe het er in het echt uitziet. Of wilt u meteen een offerte aanvragen? Dat is ook gratis bij Laminaat All-in en online te regelen.