Een klik pvc vloer visgraat is gemakkelijk zelf te leggen

Een klik PVC visgraat vloer is een vloer waarvan de verschillende onderdelen de vorm hebben van een visgraat. Het belangrijkste voordeel is natuurlijk dat je zo'n vloer gemakkelijk zelf kunt leggen, aangezien de verschillende delen niet geplakt maar gewoon geklikt moeten worden. Dit in tegenstelling tot de zogenaamde plak PVC of 'dryback' vloeren.

Er zijn verschillende redenen om een klik PVC visgraat vloer te kiezen als afwerking van je interieur. Hieronder lees je daar meer over!

Hoe een klik PVC visgraat vloer je interieur verbetert

1. Een klik PVC visgraat vloer fungeert als blikvanger

Ten eerste is een klik PVC visgraat vloer de ideale blikvanger in je interieur, zeker als het gaat om een landelijke of industriële woning. Het unieke patroon van de visgraat-tegels en de manier waarop deze tegenover elkaar staan, zorgen voor een stijlvolle uitstraling in eender welke ruimte.

2. Een klik PVC visgraat vloer is verkrijgbaar in uiteenlopende formaten en kleuren

Daarbij kan je je eigen interieur nog verder op punt zetten met een klik PVC visgraat vloer doordat er oneindig veel mogelijke ontwerpen, formaten en kleuren zijn: van een zwarte vloer met stoer, industrieel design tot eerder gezellige varianten in houtkleur en witte tegels voor een strakke look, alles is mogelijk. Die diversiteit maakt het inrichten van je woning zoals jij dat wilt natuurlijk veel gemakkelijker.

3. Een klik PVC visgraat vloer is héél gemakkelijk te leggen

Als laatste is een dergelijke vloer met visgraat  gewoon heel eenvoudig te plaatsen, waardoor je geen specialist hoeft in te schakelen en daardoor dus ook nog eens geld bespaart. Een win-winsituatie die de afwerking van je interieur én de inhoud van je portemonnee alleen maar ten goede komt!