Laminaat

Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
 1. QuickStep Laminaat - Largo
  35,95 per m2
 2. QuickStep Laminaat - Impressive
  30,95 per m2
 3. Quick-Step Laminaat - Majestic
  43,95 per m2
 4. Quickstep Laminaat Capture
  39,95 per m2
 5. Laminaat Egger Kingsize Tegel V-groef 8 mm
  30,95 per m2
  Tot 10% extra korting op deze vloer
  Vraag gratis staal of offerte!
 6. Laminaat Krono Tayra
  29,50 per m2
  Vraag gratis staal of offerte!
 7. QuickStep Laminaat - Impressive Ultra
  44,95 per m2
  Vraag gratis staal of offerte!
 8. Douwes Dekker Galant Visgraat Laminaat
  42,25 per m2
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina

Een veelgehoord probleem bij mensen die nieuw laminaat willen laten leggen is dat het zoveel werk zou kosten. Bij het leggen van een goedkope laminaatvloer ontstaan namelijk al snel problemen. Stel dat je het zelf wil doen, maar je hebt last van je rug? Dan kun je het wel vergeten want het leggen van laminaat is zeer fysiek werk. Ook kan het zijn dat je zeer duur laminaat aanschaft bij een gerenommeerde winkel. Je gaat dan vrolijk naar huis en gaat hem leggen. Je bent vrolijk, maar na een tijdje besef je ineens dat het laminaat helemaal niet goed gelegd is. Het gaat bijvoorbeeld omhoog staan, of er ontstaan gehele andere problemen. Zoiets wil je natuurlijk ten alle tijden voorkomen. Dit is niet alleen nadelig voor uw emotionele toestand, maar ook financieel. Omwille van die reden, is het het beste om het laminaat te laten leggen door professionals. Wellicht denk je dat dit zeer duur is, maar dit is allerminst het geval. Bij ons krijg je namelijk je laminaat inclusief ondervloer en plinten. Dit zorgt ervoor dat er veel werk uit handen wordt gegeven. 

Voordelen van laminaat laten leggen

Een van de voordelen van laminaat laten leggen is dat het je veel tijd scheelt. Het leggen van laminaat kost namelijk veel tijd. De tijd die je bespaart kun je dan gemakkelijk ergens anders aan besteden. Zo heb je bijvoorbeeld meer vrije tijd. Daarnaast kan het ook zo zijn dat je deze tijd kunt besteden aan werken. Op die manier heb je het bedrag dat je hebt betaald voor het laminaat al weer snel terugverdiend. En wanneer je dan thuiskomt is al het materiaal gelegd. Dat is natuurlijk iets om naar uit te kijken. 

Een ander voordeel van laminaat laten leggen is dat je zeker weet dat het goed gaat. Hoe handig je ook bent, er hoeft maar ergens een foutje te zijn en het laminaat is niet goed gelegd. Bij ons wordt het laminaat gelegd door professionals. Deze mensen hebben veel ervaring, omdat ze al veel verschillende huizen en kantoren hebben gedaan. Ze gaan dus ook geen moeizame problemen uit de weg, maar zorgen ervoor dat alles op een uitstekende wijze wordt gelegd. Op die manier weet je zeker dat het goed zit en ook dat het laminaat op moeizame plekken goed is afgewerkt. Bij de aanbieding laminaat met leggen kun je de leggers overigens ook vragen stellen. 

Laminaat laten leggen

Niet alleen is er laminaat inclusief leggen, maar u kunt natuurlijk ook het laminaat zelf leggen, vraag dan naar de scherpste prijs. Denk daarbij aan plakplinten die uiteraard ook noodzakelijk zijn bij het leggen van laminaat. Maar dat is ook nog niet alles. Ook een ondervloer kan kosteloos gelegd worden bij. Wanneer je echter vloerverwarming wilt of andere soorten plinten geldt er een meerprijs. Dus dat is de keuze die je persoonlijk maakt.

Keuzes in laminaat 

Welk laminaat je wilt is afhankelijk van je voorkeur. Vaak hebben wij speciale acties zoals laminaat inclusief ondervloer en plinten, waar je uit kunt kiezen. Bij de aanbieding geldt dan ook dat het laminaat gelegd wordt. Wij werken enkel met zeer goede kwaliteit laminaat, zodat je zeker weet dat het duurzaam is en lang meegaat. Wij werken niet met goedkoop laminaat. Daarnaast is het vaak ook bestendig tegen ongemak zoals bijvoorbeeld waterschade. Dit is natuurlijk ook een voordeel te noemen, want waterschade of andere schade is natuurlijk geen pretje.

 

Bent u op zoek naar een hele goedkope laminaatvloer, dan adviseren wij u naar een bouwmarkt te gaan. Wij werken met gerenommeeerde en kwaliteitsmerken en hebben vakmensen in dienst. Wij willen dat u ook na 10 jaar nog plezier van uw vloer heeft. Wij gaan voor een langdurige relatie met onze klant.
Vraag direct uw gratis offerte laminaat inclusief gratis ondervloer en gratis plakplinten en leggen aan!

Prijzen inclusief 21% BTW