Impressive

Impressive

De Quick-Step Impressive laminaatvloer De Quick-Step Impressive-collectie is een laminaattype wat we rustig een topper onder de laminaatsoorten mogen noemen. De middelgrote laminaatdelen zorgen voor een vloer die uitermate natuurlijk oogt en aanvoelt. Daarbij heeft deze laminaatvloer nog een ander belangrijk punt, het is de meest waterbestendige laminaatsoort die ooit is gemaakt. Deze belangrijke eigenschappen van deze Quick-Step collectie zorgen dat het hier gaat om een laminaatvloer die bijna overal is toe te passen en altijd een realistische en warme uitstraling heeft.
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
  1. QuickStep Laminaat - Impressive
    30,95 per m2
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina

De unieke coating

De reden dat deze laminaatvloer van Quick-Step zo waterafstotend is, heeft te maken met de unieke HydroSeal coating die op de vloer is aangebracht. Hierdoor is de laminaatvloer zelfs geschikt voor de badkamer. Door de speciale coating kan het vocht niet in de toplaag of in de groef van de vloer trekken. Dit is niet alleen handig voor de badkamer, maar natuurlijk ook in andere ruimtes. Een ongelukje met water of vocht hoeft niet meer gelijk het einde van je mooie vloer te betekenen. Dus je kunt deze vloer ook gewoon in de keuken plaatsen.

De oersterke Quick-Step vloer

De Impressive laminaatvloer van Quick-Step wordt veel verkocht. Niet alleen omdat het een prachtige vloer is en waterafstotend, maar ook omdat het een ontzettend sterke vloer is. Quick-Step vloeren zijn oersterk, maar deze vloer is nog sterker en wel 10 keer beter bestand tegen krassen. Dit heeft vooral te maken met de speciale Scratch Guard bovenlaag. Deze laag zorgt dat de vloer langer onbeschadigd blijft en dat hij wel tegen een stootje kan.

Een indrukwekkende vloer

De Impressive-vloer doet zijn naam eer aan. Hij is erg indrukwekkend door zijn realistische uitstraling. De nerven van het hout zijn bij sommige tinten niet alleen zichtbaar, maar je kunt ze ook voelen. Net zoals bij echt hout is de structuur in de toplaag 100% synchroon met de houttekening. De speciale toplaag is ook stroef en mat waardoor je geen last van hinderlijk strijklicht hebt. Deze vloer wordt zelfs met dat hinderlijke strijklicht geen glimmende oppervlak.

Onderhoudsvriendelijk

De Impressive-vloer van Quickstep is ook volledig dicht aan het oppervlak. Vlekken, stof, vuil of bacteriën kunnen zich dus nooit in de vloer verschuilen voor het schoonmaakdoekje. Het blijft erop liggen en het is eenvoudig te verwijderen met een licht vochtig doekje. Ideaal ook voor mensen met een allergie.

Afwerking en plaatsing

Ook voor de afwerking van deze laminaatcollectie van Quick-Step is aan alles gedacht. De profielen en plinten uit de collectie matchen voor de volle 100%, waardoor de uitstraling van de vloer alleen maar meer versterkt wordt. Het plaatsen is net zoals bij andere Quick-Step vloeren erg simpel. Het speciale Uniclic legsysteem zorgt dat de vloer eenvoudig en snel kan worden geplaatst.

Dessins en kleuren

De Impressive vloer van Quick-Step is er in 40 dessins, waarvan 20 in de Impressive-collectie en 20 in de Impressive-Ultra collectie. Voor beide collecties is de afmeting van het laminaat 1380 mm bij 190 mm en de dikte is voor de Impressive 8 mm en voor de Impressive-Ultra 12 mm. Beide soorten hebben 4 groeven. Beide collecties hebben ook een authentieke voeg en zijn geschikt voor plaatsing met vloerverwarming. Op zowel de Impressive als de Impressive-Ultra krijgt u 25 jaar fabrieksgarantie. De Impressive serie heeft een glansniveau van extra mat en de gebruiksklasse 32. De Impressive-Ultra heeft een glasniveau van zijde en een gebruiksklasse van 33.

 

Quick-Step Impressive laminaat Laminaat All-In Hasselt

 

 

Prijzen inclusief 21% BTW