Quick Step

Quick Step

Quick-Step De betere Quick-Step laminaat Dealer voor Zwolle, inclusief gratis alu-foam ondervloer en gratis plakplinten Quick step laminaat, gelaagde vloeren op basis van watervaste gelijmde HDF-plaat als kern. De Quick-Step laminaatvloeren hebben een slijtvaste transparantie bovenlaag die beschermt tegen schokken, krassen en lichte schroeiplekken. Gelaagde laminaatvloeren die niet kromtrekken of doorzakken en gegarandeerd voor jarenlang plezier van uw Quick-Step laminaatvloer. Elke Quick-Step laminaat vloer is behandeld met een anti-statische laag, hierdoor ervaart u geen schokken en trekt de vloer minder stof aan dan andere laminaatvloeren. Daarnaast hebben Quick-Step vloeren originele kleuren die niet verkleuren, ook niet na jaren en zijn de vloeren voorzien van een “scratch guard” vloerbekleding voor extra bescherming tegen krassen en vallende voorwerpen.
Bekijk onze quick step laminaat, gratis alufoam ondervloer en gratis plakplinten!
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
 1. QuickStep Laminaat - Eligna
  27,85 per m2
 2. QuickStep Laminaat - Classic
  21,95 per m2
 3. QuickStep Laminaat - Largo
  35,95 per m2
 4. QuickStep Laminaat - Impressive
  30,95 per m2
 5. Quick-Step Laminaat - Majestic
  43,95 per m2
 6. Quickstep Laminaat Capture
  39,95 per m2
 7. Quickstep Laminaat - Impressive Patterns
  38,95 per m2
 8. QuickStep Laminaat - Creo Hydroseal
  18,95 per m2
  Vraag gratis staal of offerte!
 9. QuickStep Laminaat - Impressive Ultra
  44,95 per m2
  Vraag gratis staal of offerte!
 10. Quickstep Laminaat - Muse
  30,95 per m2
  Vraag gratis staal of offerte!
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina

Quick-Step laminaat

Quick-Step laminaat is in vele opzichten uniek en onderscheidend te noemen. Het merk staat garant voor de allerbeste kwaliteit en voor het hoogste comfort. In het aanbod met dit merklaminaat is er bovendien sprake van veel diversiteit. Bijvoorbeeld ten aanzien van het gebruiksdoel. Zo zijn er topvloeren met een dikte tot wel 12 mm die in het bijzonder geschikt zijn om zwaar belast te worden. Dat is ideaal voor commerciële toepassingen en projectvloeren. Of voor zwaar woongebruik. De variatie heeft eveneens betrekking op het dessin, kleuren, textuur, groeven en op het formaat van de laminaatplanken. 


Collecties en series

De variatie in het aanbod vormt de basis voor een prachtige collectie met verschillende series van Quick-Step laminaat. Elke serie heeft unieke kenmerken en deze zorgen voor een originele sfeer in het interieur. Bijvoorbeeld Arte laminaat. Deze serie biedt niet de bekende lange laminaatplanken, maar bestaat uit vierkante laminaattegels die voorzien zijn van een v-groef en een elegant karakter hebben. De serie Impressive is indrukwekkend met laminaatplanken van een middelgrote afmeting en met een waterafstotende laag. Deze laminaatvloer is uitgevoerd met een waterafstotende Hydroseal coating. Hierdoor is er sprake van het waterbestendigste laminaat dat er bestaat. Uiteraard is het ook mogelijk om voor een meer klassieke uitvoering van laminaat te kiezen. Bijvoorbeeld in de serie Classic met laminaatvloeren die in standaardafmetingen beschikbaar zijn zonder v-groef. De collectie kent per serie uiteraard weer verschillende mogelijkheden. Dat betekent dat er meerdere opties zijn qua kleur, sfeer en uitstraling. Majestic laminaat is bijvoorbeeld extra lang en breed en geeft weer een hele andere feel en look in vergelijking met Exquisa. Dit laminaat heeft namelijk een tegelmotief. 


Unieke kenmerken topvloeren 

Elke serie uit de collectie van dit merklaminaat is uniek te noemen. Er zijn echter ook overeenkomsten als het gaat om de bijzondere kenmerken van deze prachtige laminaatvloeren. De anti-scratch laag is hier een voorbeeld van. Wie een hard object laat vallen op laminaat kan er vaak van uitgaan dat er schade ontstaat aan de topvloer. Dat is bij Quick-Step laminaat zeker niet het geval, want deze laminaatvloer raakt door de beschermende bovenlaag niet snel beschadigd. De laminaatvloeren zijn dan ook onder meer ideaal voor gezinnen met kinderen en voor huishoudens met dieren. Bovendien is er sprake van waterbestendigheid en dat is bij laminaat als eigenschap vrij uniek te noemen. Een ongelukje door een drankje te knoeien, laat geen schade achter. Het is tegenwoordig zelfs mogelijk om laminaat in de badkamer aan te brengen als de vloer is uitgevoerd met toepassing van de Hydroseal technologie. In dat geval is het laminaat namelijk waterafstotend. Quick-Step laminaat in de badkamer tovert de ruimte om in een wellness oase waar het heerlijk relaxen is. Het is tegenwoordig dan ook mogelijk om het hele huis inclusief de badkamer te voorzien van laminaat. Alleen dient dan wel de keuze voor het allerbeste laminaat gemaakt te worden. Dat is natuurlijk Quick-Step laminaat. Deze vloeren gaan zomaar een leven lang mee. Het is niet voor niets dat er sprake is van garantie tot maar liefst 25 jaar.

Prijzen inclusief 21% BTW