Meister

Meister

Meister laminaat vloeren

Meister laminaat vloeren worden voor 100% gemaakt van natuurlijke hulpbronnen, met name hout. Het hart is een plaat gemaakt van samengeperste houtvezels. Er is ondersteuning voor stabilisatie eronder. Bij sommige verdiepingen is er zelfs een geïntegreerde geluidsisolatie. Bovenop bevindt zich het "gezicht" van de laminaatvloer, het decorpapier, d.w.z. met authentieke houteffecten, steendecors of echt creatieve ontwerpen. De bovenste laag (de looplaag) bestaat uit resistente melaminehars en geeft de laminaatvloer zijn ongelooflijke duurzaamheid en gemakkelijk schoon te maken.
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
  1. Meister LD150
    22,95 per m2
    Vraag gratis staal of offerte!
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina

Meister laminaat

Meister laminaat is van een ongekend hoge kwaliteit qua sterkte en design. Een laminaatvloer van Meister is bovendien in alle opzichten ongecompliceerd. Bijvoorbeeld met betrekking tot het schoonmaken dat heel gemakkelijk is. Het assortiment is veelzijdig en breed van samenstelling. Dat betekent dat er voor ieder interieur een perfecte laminaatvloer van dit merk beschikbaar is. Laminaat was, is en blijft vanwege de vele voordelen ongekend populair. De mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om design, kleur en dikte. Gemak en comfort gaan hand in hand bij Meister laminaat. Dat is waar moderne huishoudens voor kiezen. Een eigentijdse en bijzonder praktische vloer. 

Laminaatseries van Meister 

Meister is als bedrijf gevestigd in Rüthen-Meiste in Duitsland en een van de verkoopmerken van MeisterWerke. De laminaatvloeren kenmerken zich door het realistische design en door de uitstekende kwaliteit. U mag dan ook op een lange levensduur rekenen als u voor Meister laminaat kiest. De laminaatvloeren staan bovendien bekend om de milieuvriendelijke uitvoering. Meister laminaat is in uiteenlopende series verkrijgbaar. Zo kunt u rekening houden met de toepassing in het interieur. Bijvoorbeeld door op basis van de grote van de ruimte en het gebruiksdoel een keuze te maken voor Meister laminaat. 

Melango 

De Melango serie is bijvoorbeeld bij uit geschikt voor grote ruimtes. De laminaatplanken zijn meer dan twee meter lang. Dat zorgt voor een indrukwekkend effect in het interieur. Daarbij heeft elke plank een eigen exclusief dessin, zodat er een uniek geheel ontstaat. De stijl van deze serie past perfect binnen landelijke interieurs. 

Micala 

Een andere serie is het Micala laminaat en staat bekend als een premium laminaatvloer. De laminaatplanken zijn ongeveer 1.20 meter lang en er is een brede variatie aan dessins. Bijvoorbeeld met een klassiek eiken uitstraling of vintage look. Deze serie van Meister laminaat combineert u moeiteloos met uw eigen interieur. 

Talamo 

De laminaatserie Talamo van Meister laminaat heeft een trendy uitstraling. De hoogwaardige kwaliteit straalt er vanaf en is ook qua comfort steeds weer merkbaar. De patronen zijn intens en de natuurlijke look van hout is kenmerkend. Een ander kenmerk van deze laminaatplanken is de smalle uitvoering. Met elk soort Meiser laminaat creëert u weer een andere sfeer in het interieur. 

Classic 

Meister laminaat biedt met de Classic serie de grootste keuze uit dessins. Er zijn maar liefst ruim zestig verschillende uitvoeringen beschikbaar. Bijvoorbeeld met een steenachtige uitstraling of met de uitstraling van eikenhout. Daarnaast laat deze serie ruimte voor fantasierijke ontwerpen. Verder is het bij deze serie kenmerkend dat er een ruime keuze aan afmetingen beschikbaar is. Bijvoorbeeld in de vorm van korte planken, lange planken en tegelformaten. 

Meister laminaat: de beste keuze 

Meister laminaat is de beste keuze als u een gemakkelijke en comfortabele vloer in huis wenst. Een vloer die bovendien voldoet aan de eisen die u stelt aan het design. Daar valt de kleur uiteraard onder, maar ook het dessin. U heeft de mogelijkheid om uw interieur als uitgangspunt te nemen. Op basis daarvan kiest u dan een kleur en dessin. Of gaat u het interieur helemaal opnieuw inrichten? In dat geval is het mogelijk om eerst een keuze te maken uit het aanbod met Meister laminaat. Dan is de rest van het interieur met kleur en meubels daarop aan te passen. Vervolgens geniet u jaren achtereen van een prachtige vloer in huis. Aangezien Meister laminaat bijzonder slijtvast is, geldt dat de vloer er schitterend uit blijft zien. 

Advies nodig? 

Heeft u advies nodig bij het maken van een keuze uit het aanbod met Meister laminaat? Wij staan graag voor u klaar om u te helpen bij het maken van een passende keuze. Neem gerust contact op.

Prijzen inclusief 21% BTW