Krono

Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
 1. Laminaat Krono Elegance
  25,95 per m2
  Tot 10% extra korting op deze vloer
  Vraag gratis staal of offerte!
 2. Laminaat Krono Mammoet
  29,95 per m2
  Vraag gratis staal of offerte!
 3. Laminaat Krono Tayra
  29,50 per m2
  Vraag gratis staal of offerte!
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina

Krono laminaat

Wanneer je hebt besloten om laminaat in je huis te leggen, heb je in principe een goede keuze gemaakt. Laminaat is erg populair, de designs worden steeds hipper en de kwaliteit wordt ook steeds beter. En ondanks al deze voordelen blijft de prijs doorgaans scherp. Zeker in vergelijking met alternatieven, zoals een houten vloer of het leggen van vloerbedekking. Dat kost doorgaans veel meer en bovendien zitten daar ook meer nadelen aan verbonden. Een houten vloer is bijvoorbeeld veel moeilijker te onderhouden en een tapijt is weer heel moeilijk om schoon te houden. Laminaat van Krono is gemakkelijk schoon te houden en bovendien ook gemakkelijk om te onderhouden. Bovendien is er veel laminaat dat zoveel op een houten vloer lijkt dat de gemiddelde persoon het verschil niet eens ziet. Er zitten dus bijna geen nadelen aan laminaat, aangezien het ook nog eens heel makkelijk kan worden gelegd. Vroeger was dit lastiger, maar tegenwoordig is het middels kliklaminaat een fluitje van een cent. Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat je laminaat van een goede kwaliteit in huis haalt. Met Krono Laminaat weet je zeker dat je goed zit wat dat betreft.

Het voordeel van Krono laminaat: de stijl

Allereerst heeft Krono laminaat een heel mooi uiterlijk dat het een waar genot maakt om naar te kijken. De focus bij de productie van het laminaat ligt voornamelijk op een zo authentiek mogelijke sfeer neerzetten. Ze proberen dus authentiek laminaat op de markt te brengen, maar verliezen de hedendaagse trends niet uit het oog. Het is dus een unieke combinatie van een authenticiteit en een vernieuwde stijl. De focus is om de Krono Original laminaat zo natuurlijk mogelijk er uit te laten zien, waardoor het onderscheid met een echte houten vloer bijna niet te maken is. Zo heb je de voordelen van een houten vloer met het laminaat van Krono Original maar niet de nadelen die een houten vloer doorgaans met zich mee brengt.

Een ander voordeel van het laminaat van Krono: kwaliteit en gemak

Ook de kwaliteit van Krono is zeer hoog. Hier wordt ook goed op gelet bij de productie. Laminaat Krono vindt het namelijk belangrijk om bij de top te horen en ze doen er dus ook alles aan om dat te bewerkstelligen. De materialen die worden gebruikt zijn daardoor niet alleen goed, maar ook nog eens duurzaam. Met het aanschaffen van laminaat van Krono werk je dus tegelijkertijd mee aan een gezond milieu en wat is er nou belangrijker dan dat? Een ander voordeel is dat het gemakkelijk is om te liggen, omdat er gebruik wordt gemaakt van geavanceerd klikmateriaal. Op die manier hoef je het niet te laten leggen door een professional en dit scheelt natuurlijk weer flink in de kosten. Zeker als je de gehele inrichting van je huis aan het doen bent, is het natuurlijk van belang om hier goed op te letten. Voor je het weet zit je over je budget heen en zit je in grote problemen. Ook is Krono gemakkelijk om schoon te maken. Het laminaat is namelijk zo gemaakt dat bij knoeien het gemakkelijk is om het snel schoon te maken. Ook is bij laminaat van Krono het moeilijk om krassen te maken. Al deze factoren zorgen ervoor dat het laminaat zeer lang meegaat.

Soorten laminaat Krono

Er zijn verschillende soorten laminaat van Krono die je kunt gebruiken. Ben je een voorstander van laminaat in klassieke stijl, dat traditioneel is. Dan is dat mogelijk want Krono Original laminaat biedt laminaat aan in traditionele dessins tegen scherpe prijzen. Dit Krono Orignal laminaat heeft doorgaans een lichte kleur, maar het is ook mogelijk om donkere kleuren laminaat te bestellen. Zo heeft Krono bijvoorbeeld ook 'Oak Brown' laminaat. Dit laminaat heeft een donkerbruine kleur. Maar er is nog meer dan dat. Deze voorbeelden weergeven namelijk laminaat dat lijkt op een houten vloer, maar Krono biedt ook laminaat dat lijkt op tegels! Dus als je fan bent van tegels, maar dit bijvoorbeeld te duur vindt of te veel werk, dan kun je voor de tegel impression laminaat van Krono gaan. De dikte van het laminaat kan altijd variëren en welke dikte je nodig hebt is ook weer afhankelijk van hoe je huis is opgebouwd.

 

 

Prijzen inclusief 21% BTW