Douwes Dekker

Douwes Dekker

De veelzijdige visgraatvloer van Douwes Dekker collectie is erg veelzijdig. De innovatieve ontwerpers van deze hoogwaardige vloeren hebben zorgvuldig een collectie visgraatlaminaat samengesteld waarbij aan iedere wens voor een ideale en sfeervolle vloer kan worden voldaan.
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
  1. Douwes Dekker Galant Visgraat Laminaat
    42,25 per m2
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina

Het Douwes Dekker laminaat programma voorziet in alle stijlen. Dit is een groot voordeel, want iedereen wil graag een mooie vloer die bij het uitstekend bij de leefomgeving past. De vloer is tevens een belangrijke factor bij het bepalen van de sfeer van het interieur, daarom is het fijn als er een ruime keuze is in kleuren en stijlen. Een ruimte krijgt karakter met een Douwes Dekker vloer en welk karakter dat precies is, wordt bepaald door de uitstraling die men in deze ruimte wil bewerkstelligen. De laminaat of pvc-vloer moet een sfeer creëren waarin men zich prettig voelt. Dankzij het brede aanbod van de Douwes Dekker vloeren kan men met de fraai ontworpen vloeren van de verschillende karakters alle kanten op.

Zeer onderhoudsvriendelijke vloeren

Ook wat het onderhoud betreft, is een Douwes Dekker vloer een uitstekende keuze. Net zoals iedere vloer moet ook de Douwes Dekker vloer regelmatig worden schoongemaakt en is er soms wat onderhoud nodig. Toch is dit onderhoud bij de Douwes Dekker vloeren minimaal. Reinigen met een goede stofwisser of stofzuiger is meestal voldoende en als de vloer erg vuil is, kan er gebruik worden gemaakt van een vochtige doek. Gelukkig is het niet nodig om de Douwes Dekker vloeren iedere keer te schuren, in de polish te zetten of opnieuw te lakken. De Douwes Dekker vloeren voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en hierdoor heb je jarenlang plezier van de onderhoudsarme vloer.

Duurzaam en hygiënisch

Maar de Douwes Dekker vloeren hebben nog veel meer voordelen, zeker ten opzichte van textiele vloerbedekkingen. Het is niet alleen een zeer onderhoudsvriendelijke vloer, maar ook een vloer die erg hygiënisch is. Dankzij het egale oppervlak biedt de vloer geen verstopplekken voor vuil en stof en blijft het dus op de vloer liggen. Een stofwisser eroverheen en het is weer weg. De laminaat en pvc-vloeren zijn ook beter bestand tegen vocht dan tapijt, wat natuurlijk ook de levensduur van de vloer verhoogt. Daarbij zijn de vloeren afgewerkt met een speciale laag die een uitstekende bescherming bieden tegen vlekken en krassen. Ideaal natuurlijk als er intensief gebruik van wordt gemaakt met bijvoorbeeld kinderen of huisdieren. De vloeren zijn slijtvast en na het leggen direct klaar voor gebruik.

Geef het interieur een karakter

Doordat de vloeren van Douwes Dekker een lange levensduur hebben, is het belangrijk dat er voor een vloer gekozen wordt die de woning meerwaarde geeft en helemaal voldoet aan de inrichtingswensen. Dit is een van de redenen waarvoor Douwes Dekker heeft gekozen om met de karakters te werken. Of men nu een natuurgetrouwe vloer met een Charmant karakter zoekt of liever kiest voor de Avontuurlijk trendbewuste decors, u kiest altijd voor kwaliteit. De acht karakters: Spontaan, Charmant, Sympathiek, Elegant, Galant, Avontuurlijk, Ondernemend of Ambitieus hebben allemaal hoogwaardige kwaliteiten en verschillende uitvoeringen. Daarom is er altijd een Douwes Dekker vloer die aansluit bij het interieur in de woning of in de zakelijke ruimte.

Milieuvriendelijk en antistatisch

Er is niet alleen een ruime keuze in de vele natuurgetrouwe hout- en steendecors in de diverse formaten, maar er is ook altijd een randafwerking die perfect bij de vloer past. Daarbij zijn de Douwes Dekker pvc-vloeren antistatisch, dus in combinatie met de juiste luchtvochtigheid zijn die vervelende schokjes verleden tijd. De vloeren zijn ook nog eens milieuvriendelijk, al het hout wat in de Douwes Dekker vloeren wordt verwerkt, komt namelijk uit duurzaam beheerde bossen.

Prijzen inclusief 21% BTW