PVC vloer of Laminaat aanbieding gratis laten leggen in Meppel

Op zoek naar laminaat of PVC en u wilt dit laminaat gratis laten leggen in Meppel en Steenwijk?
Wij leggen laminaat door heel Nederland, dus ook in Meppel.

Ons bedrijf, Laminaat ALL-IN, plaatst laminaat door het hele land. Ook in uw woonplaats Meppel zijn wij met regelmaat om de mooiste laminaat en PVC vloeren te leggen. Met onze all-in service bieden wij de klant overzichtelijke prijzen. Inbegrepen zijn daarin het leggen, de standaard ondervloer, bijpassende plakplinten voor laminaat en bij click-PVC vloeren het gratis leggen en een zelfklevende rubber ondervloer. Is er een specifieke ondervloer vereist, denkt u hier bijvoorbeeld aan vloerverwarming of houten ondervloer, dan rekenen wij een kleine meerprijs. Wij verrekenen deze dus tegen de waarde van de standaard ondervloer uit het pakket. Dit geldt eveneens wanneer u in plaats van de bijpassende plakplinten uit ons all-in pakket, een hogere of witte plint wenst.

Inmiddels hebben wij een grote, steeds terugkerende klantenkring opgebouwd, door het hele land en zeker ook in de regio van Meppel. De ervaring leert dat een tevreden klant blijft terugkomen, dat zien we ook bij onze klanten uit Meppel en omstreken.

Al 15 jaar erkend dealer ook voor Meppel

Ook voor Meppel zijn we uw dealer van Balteriodealer van Eggerdealer van Kronofix, Quick-Step, Meister en nog veel meer merken. Wij zijn al meer dan 15 jaar vaste dealer van al deze gerenommeerde werken.
Onze vaste klantenkring in Meppel bewijst dat wij geen eendagsvlieg zijn, welke een aantal jaren met de prijzen stunt en vervolgens weer net zo snel verdwijnt als hij is gekomen. Ons bedrijf heeft inmiddels een degelijke reputatie opgebouwd en zal ook voor de toekomst een vertrouwd adres blijven voor onze grote klantenkring in de regio Meppel en Giethoorn. Vanuit Meppel is het naar Hasselt(Overijssel) maar een klein stukje rijden, de koffie staat klaar in onze grote showroom waar alle de hele laminaatcollectie uitgebreid uitgestald ligt.

 Waarom bij Laminaat All-in kopen?

-Al 20 jaar ervaring in laminaat, vinyl, PVC en tapijt
-Wij hanteren geen lokprijzen, waar bijvoorbeeld achteraf de Btw nog bij gerekend dient te worden.
-Eigen vaste stoffeerders, die werken volgens onze regels.
-Na afloop ruimen de stoffeerders alles netjes op
-Laminaat, tapijt en pvc leggen ook in Meppel.

Wanneer u dus vanuit Meppel een tochtje maakt naar Hasselt bij Zwolle is een bezoek aan onze grote winkel waard!

Aanbieding
Laminaat 7mm met 2 V-groef, keuze uit 13 kleuren
+ Gratis leggen
+ Gratis alufoam ondervloer
+ Gratis plakplinten
+ Gratis schoonloopmat op maat

NU € 19,95 m2

Inclusief BTW!
Geen addertjes

Laminaat All-In Zwolle-Hasselt
Prijzen inclusief 21% BTW