Laminaat en PVC vloer gratis laten leggen in Kampen?

Laminaat is er in alle maten en soorten en kleuren en natuurlijk wilt u dit laminaat gratis laten leggen in Kampen en omstreken?
Wij leggen laminaat gratis in Kampen.

Ons bedrijf, Laminaat ALL-IN, plaatst laminaat door het hele land. Ook in uw woonplaats Kampen zijn wij met regelmaat om de mooiste houtlook, laminaattegels en visgraat laminaat te leggen. Met onze all-in service bieden wij voor de klant een overzichtelijk pakket. Inbegrepen zijn daarin het leggen, de standaard ondervloer, bijpassende plakplinten al vanaf € 19,95. Is er een specifieke ondervloer vereist, denkt u hier bijvoorbeeld aan vloerverwarming, dan rekenen wij een kleine meerprijs. Wij verrekenen deze dus tegen de waarde van de standaard ondervloer uit het pakket. Dit geldt eveneens wanneer u in plaats van de bijpassende plakplinten uit ons all-in pakket, een hogere of witte plint wenst.

Inmiddels hebben wij een grote, steeds terugkerende klantenkring opgebouwd, ook met makelaars, verhuurders en vastgoedbeheerders door het hele land en zeker ook in de regio bekend met projectvloeren in Kampen. De ervaring leert dat een tevreden klant blijft terugkomen, dat zien we ook bij onze klanten uit Kampen en omstreken.

Al 30 jaar erkend dealer ook voor Kampen

Ook voor Kampen zijn we uw dealer van Balteriodealer van Egger,dealer van Kronofix, Quick-Step, Meister en nog veel meer merken. Wij zijn al meer dan 30 jaar vaste dealer van al deze gerenommeerde werken.
Onze vaste klantenkring in Kampen bewijst dat wij geen eendagsvlieg zijn, welke een aantal jaren met de prijzen stunt en vervolgens weer net zo snel verdwijnt als hij is gekomen. Ons bedrijf, Laminaat ALL-IN, heeft inmiddels een degelijke reputatie opgebouwd en zal ook voor de toekomst een vertrouwd adres blijven voor onze grote klantenkring in de regio Kampen. Vanuit Kampen en Zwolle is het naar Hasselt maar een klein stukje rijden, de koffie staat klaar in onze grote showroom waar alle de hele laminaatcollectie uitgebreid uitgestald ligt.

 Waarom bij Laminaat All-in kopen?

-Al 30 jaar ervaring in laminaat, vinyl, PVC en tapijt
-Wij hanteren geen lokprijzen, waar bijvoorbeeld achteraf de Btw nog bij gerekend dient te worden.
-Eigen vaste stoffeerders, die werken volgens onze regels.
-Na afloop ruimen de stoffeerders alles netjes op
-Laminaat, tapijt en pvc leggen ook in Kampen en Zwolle

Wanneer u dus vanuit Kampen een tochtje maakt naar Hasselt is een bezoek aan onze grote winkel- en showroom aan de Handelsweg 8-4. Wij zitten bij een grote beddenzaak in, waar u de vloeren door de hele winkel kunt bekijken. zeker de moeite waard!Aanbieding
Laminaat 7mm met 2 V-groef, keuze uit 13 kleuren
+ Gratis leggen
+ Gratis alufoam ondervloer
+ Gratis plakplinten
+ Gratis schoonloopmat op maat

NU € 19,95 m2

Inclusief BTW!
Geen addertjes

Wij leggen door heel Nederland.
Vraag gratis offerte en stalen aan!

 

Prijzen inclusief 21% BTW