Laminaat en PVC vloeren gratis laten leggen in Giethoorn

Op zoek naar een nieuwe laminaatvloer en u wilt dit laminaat gratis laten leggen in Giethoorn en omstreken?
Wij leggen laminaat door heel Nederland, dus ook in Giethoorn.

Ons bedrijf, Laminaat ALL-IN, plaatst laminaat door het hele land. Ook in uw woonplaats Giethoorn zijn wij met regelmaat om de mooiste vloeren laminaat te leggen. Met onze all-in service bieden wij voor de klant een overzichtelijk pakket. Inbegrepen zijn daarin het leggen, de standaard ondervloer, bijpassende plakplinten en als extra een standaard maat mat. Is er een specifieke ondervloer vereist, denkt u hier bijvoorbeeld aan vloerverwarming, dan rekenen wij een kleine meerprijs. Wij verrekenen deze dus tegen de waarde van de standaard ondervloer uit het pakket. Dit geldt eveneens wanneer u in plaats van de bijpassende plakplinten uit ons all-in pakket, een hogere of witte plint wenst.

Inmiddels hebben wij een grote, steeds terugkerende klantenkring opgebouwd, door het hele land en zeker ook in de regio van Giethoorn. De ervaring leert dat een tevreden klant blijft terugkomen, dat zien we ook bij onze klanten uit Giethoorn en omstreken.

Al 15 jaar erkend dealer ook voor Giethoorn

Ook voor Giethoorn zijn we uw dealer van Balteriodealer van Eggerdealer van Kronofix, Quick-Step, Meister en nog veel meer merken. Wij zijn al meer dan 15 jaar vaste dealer van al deze gerenommeerde werken.
Onze vaste klantenkring in Giethoorn bewijst dat wij geen eendagsvlieg zijn, welke een aantal jaren met de prijzen stunt en vervolgens weer net zo snel verdwijnt als hij is gekomen. Ons bedrijf, Laminaat ALL-IN, heeft inmiddels een degelijke reputatie opgebouwd en zal ook voor de toekomst een vertrouwd adres blijven voor onze grote klantenkring in de regio Giethoorn. Vanuit Giethoorn is het naar Genemuiden wel een stukje rijden, maar is zeker de moeite waard, u verdient het immers terug op uw vloer!, De koffie staat klaar in onze grote showroom waar alle de hele laminaatcollectie uitgebreid uitgestald ligt.

 Waarom bij Laminaat All-in kopen?

-Al 20 jaar ervaring in laminaat, vinyl, PVC en tapijt
-Wij hanteren geen lokprijzen, waar bijvoorbeeld achteraf de Btw nog bij gerekend dient te worden.
-Eigen vaste stoffeerders, die werken volgens onze regels.
-Na afloop ruimen de stoffeerders alles netjes op
-Laminaat, tapijt en pvc leggen ook in Giethoorn en Steenwijk.

Wanneer u dus vanuit Giethoorn een tochtje maakt naar Hasselt bij Zwolle is een bezoek aan onze grote winkel- en showroom aan de Handelweg 8-4 zeker de moeite waard!

Aanbieding
Laminaat 7mm met 2 V-groef, keuze uit 13 kleuren
+ Gratis leggen
+ Gratis alufoam ondervloer
+ Gratis plakplinten
+ Gratis schoonloopmat op maat

NU € 19,95 m2

Inclusief BTW!
Geen addertjes

Wij leggen door heel Nederland.
Vraag gratis offerte en stalen aan!

Prijzen inclusief 21% BTW