• De betere vloerenzaak
 • Leggen in heel Nederland
  Vraag gratis staal of offerte
 • Niet vooraf betalen
  Geen aanbetaling nodig
 • Showroom met Quick-Step
  Parador, Meister, Balterio

Ter Hürne

Ter Hürne laminaatvloeren, laminaat uit Duitsland betekend hoogwaardig laminaat voor mensen die hoge eisen stellen. Met behulp van de modernste technieken voldoen deze laminaatvloeren aan alle voorwaarden van ecologische producten en garandeert dat de producten milieuvriendelijk zijn. Ook bij deze laminaatvloeren is het mogelijk om gebruik te maken van onze legservice, inclusief alu-foam ondervloer en plakplinten.

1 artikel(en)

per pagina

 • Ter Hürne Dureco - incl. legservice

  Vgroef: 4-zijden V-groef
  4-zijden V-groef

  € 39,95 per m2

1 artikel(en)

per pagina

Laminaatmerk Ter Hürne

Het laminaatmerk Ter Hürne is een topmerk en staat bekend om de gedegen Duitse kwaliteit. Laminaat van Ter Hürne kennen een grote populariteit. Het is dan ook een van de mooiste laminaatvloeren die er op dit moment verkrijgbaar zijn. Geen wonder dus dat de vraag ernaar groot is. Het voordeel van deze laminaatvloeren is dat er verschillende series zijn. Er is wat dat betreft voor elk interieur en naar ieders smaak laminaat beschikbaar. Er zijn talrijke houtsoorten, designs en kleurnuances om uit te kiezen. U kiest gewoonweg een vloer van laminaatmerk Ter Hürne die perfect bij u past. 

Collecties van laminaatmerk Ter Hürne 

De collecties van laminaatmerk Ter Hürne zijn sprankelend en hebben naast unieke eigenschappen ook wat met elkaar gemeen. Het laminaat is bijvoorbeeld eenvoudig te plaatsen met het simpele kliksysteem. Interessant om te weten is dat Ter Hürne patent heeft op het kliksysteem met de zogeheten deurslotverbinding. Met het uitoefenen van een lichte druk aan het einde van de laminaatplank verbindt u de ene plank met de andere. De laminaatvloeren zijn bovendien van een topkwaliteit. Dat betekent dat u jarenlang van het laminaat als vloer in uw huis geniet. Heeft u al een idee wat voor design en kleur u wilt? Of wilt u wat meer inspiratie opdoen door met de Ter Hürne collecties kennis te maken? De collecties van laminaatmerk Ter Hürne onderscheiden zich onder meer door de kleurtoepassing. 

Breeze Line 

De Breeze Line serie brengt met de lichte en frisse kleursamenstelling een Scandinavische sfeer in uw huis, Bright & Fresh. Er is bij de Breeze Line laminaatvloeren sprake van een licht decor. Bijvoorbeeld in de uitvoering van eiken parelwit of pijnboom schelpwit. Wilt u een wat meer authentieke look? Dan is het antiek hout witgrijs laminaat wellicht voor u de beste keuze. 

Vitality Line

De Vitality Line is een andere serie van laminaatmerk Ter Hürne. De laminaatvloeren uit deze collectie kenmerken zich door de beigebruine look. Vitality Line laminaat is een ideale keuze als u in het interieur graag een natuurlijke rust ervaart. De vriendelijkheid straalt als het ware van het laminaat af dat in verschillende beigebruin tinten verkrijgbaar is. Bijvoorbeeld in eiken goudbruin of met een fris accent in de uitvoering beuken rozebeige. 

Courage Line 

Laminaatmerk Ter Hürne heeft met de Courage Line serie een bijzonder krachtig en karaktervol laminaat ontworpen. Het donkere decor zorgt voor een stijlvolle uitstraling in huis en legt de basis voor een warme sfeer. Er is uiteraard een ruime keuze uit dessins, zodat daar naar wens rekening mee te houden is. De donkere kleuren variëren van eiken messingbruin tot eiken grafietgrijs en van rustiek sepiabruin tot antiek donkerbruin. Kies voor de Courage Line en u kiest voor bewuste passie in het interieur. 

City Line 

De City Line serie laminaat van Ter Hürne heeft een puur en eerlijk karakter. Grijs vormt de basis waarop de kleuren van deze laminaatserie zijn ontworpen. City Line laminaat komt perfect tot zijn recht in een modern interieur, waar sfeer en gezelligheid ook belangrijk zijn. De kleurtinten variëren van eiken rotsgrijs tot beton optiek lichtgrijs. De decorpatronen variëren van een rechtlijnig design tot een speels effect. 

Advies nodig? 

Wilt u meer informatie over onze laminaatvloeren. Of stelt u advies op prijs bij het maken van een keuze uit het aanbod van laminaatmerk Ter Hürne? Wij staan graag voor u klaar. Neem gerust contact met Laminaat All-In op of bezoek onze showroom in Hasselt bij Zwolle om de Ter Hürne laminaatvloeren in het echt te ervaren. Wij zien graag dat u de beste keuze maakt uit het aanbod om optimaal van uw nieuwe laminaatvloer te genieten.

 
 
Prijzen inclusief 21% BTW