• Geen 50% of 70% korting
  Maar toch de goedkoopste
 • Leggen in heel Nederland
  Vraag gratis staal of offerte
 • Alles veilig betalen
  met iDEAL, creditcard
 • Meer dan 20 jaar ervaring
  eigen stoffeerders en vakmannen
0561-614443

Laminaat gratis laten leggen in Lemmer?

Op zoek naar een nieuwe laminaatvloer en u wilt dit laminaat gratis laten leggen in Lemmer en omstreken? Wij leggen laminaat door heel Nederland, dus ook in Lemmer.

Ons bedrijf, Tapijt en Laminaat Direct, plaatst laminaat door het hele land. Ook in uw woonplaats Lemmer zijn wij met regelmaat om de mooiste vloeren laminaat te leggen. Met onze all-in service bieden wij voor de klant een overzichtelijk pakket. Inbegrepen zijn daarin het leggen, de standaard ondervloer, bijpassende plakplinten en als extra een standaard maat mat. Is er een specifieke ondervloer vereist, denkt u hier bijvoorbeeld aan vloerverwarming, dan rekenen wij een kleine meerprijs. Wij verrekenen deze dus tegen de waarde van de standaard ondervloer uit het pakket. Dit geldt eveneens wanneer u in plaats van de bijpassende plakplinten uit ons all-in pakket, een hogere of witte plint wenst.

Inmiddels hebben wij een grote, steeds terugkerende klantenkring opgebouwd, door het hele land en zeker ook in de regio van Lemmer. De ervaring leert dat een tevreden klant blijft terugkomen, dat zien we ook bij onze klanten uit Lemmer en omstreken.

Al 15 jaar erkend dealer ook voor Lemmer

Ook voor Lemmer zijn we uw dealer van Balteriodealer van Eggerdealer van Kronofix, Quick-Step, Meister en nog veel meer merken. Wij zijn al meer dan 15 jaar vaste dealer van al deze gerenommeerde werken.
Onze vaste klantenkring in Lemmer bewijst dat wij geen eendagsvlieg zijn, welke een aantal jaren met de prijzen stunt en vervolgens weer net zo snel verdwijnt als hij is gekomen. Ons bedrijf, Tapijt en Laminaat Direct, heeft inmiddels een degelijke reputatie opgebouwd en zal ook voor de toekomst een vertrouwd adres blijven voor onze grote klantenkring in de regio Lemmer. Vanuit Lemmer is het naar Wolvega maar een klein stukje rijden, de koffie staat klaar in onze grote showroom waar alle de hele laminaatcollectie uitgebreid uitgestald ligt.

 Waarom bij Laminaat All-in kopen?

-Al 20 jaar ervaring in laminaat, vinyl, PVC en tapijt
-Wij hanteren geen lokprijzen, waar bijvoorbeeld achteraf de Btw nog bij gerekend dient te worden.
-Eigen vaste stoffeerders, die werken volgens onze regels.
-Na afloop ruimen de stoffeerders alles netjes op
-Laminaat, tapijt en pvc leggen ook in Lemmer

Ook rondkijken in het Home Center

U kunt ook voor meubelen, keukens, lampen, wonen en inrichting de hele dag rondkijken in het 75000m2 grote Home Center vlakbij ons in Wolvega, waar meer dan 200 merken te vinden zijn, zoals Trendhopper, Leolux, Montél en nog veel meer. Hier kunt u wooninspiratie genoeg opdoen en er een gezellig dag van maken. Ook voor keukens en verlichting kunt u hier uw hart ophalen. Vlakbij dit grote wooncentrum vindt u ons bedrijf, Tapijt en Laminaat Direct, eveneens een bezoek waard! 1600 m2 winkel- en bedrijfsruimte met alle bekende vloermerken op een rijtje. Of u nu op zoek bent naar laminaat, vinyl, tapijt of PVC, wij zijn van alle markten thuis. De vele showvloertjes zullen uw keuze vereenvoudigen. Eveneens zult u bij uw zoektocht naar raamdecoratie hier aan het juiste adres zijn. Van lamellen, rolgordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën, duo-rolgordijnen, vitrage en gordijnen tot zonnewering als screens, markiezen en rolluiken, voor het complete plaatjes aan woningstoffering kunt u slagen op één en hetzelfde adres.

Wanneer u dus vanuit Lemmer een tochtje maakt naar Wolvega is een bezoek aan onze grote winkel- en showroom aan de Grindweg 140 zeker de moeite waard!Aanbieding
Laminaat 7mm met 2 V-groef, keuze uit 13 kleuren
+ Gratis leggen
+ Gratis alufoam ondervloer
+ Gratis plakplinten
+ Gratis schoonloopmat op maat

NU € 19,95 m2

Inclusief BTW!
Geen addertjes

Wij leggen door heel Nederland.
Vraag gratis offerte en stalen aan!

 

Op zoek naar laminaat in Lemmer?

Wij leggen ook laminaat in Lemmer

Uw laminaatzaak voor Lemmer


Kijk ook eens bij kunstgras Lemmer

Prijzen inclusief 21% BTW Laminaat en Parket webwinkels