kosten pvc vloer visgraat

Je wilt een pvc vloer visgraat motief maar wat zijn de kosten eigenlijk? Dit ligt er aan welk merk pvc vloer visgraat je wilt, moet het met band en bies enzovoort. Er zijn verschillende merken plak pvc visgraat. Deze worden dus verlijmd. Voordat je pvc visgraat gaat verlijmen moet er eerst geëgaliseerd worden, ook in nieuwbouw. Dit zijn ook kosten die komen kijken bij een pvc vloer in visgraat. PVC in visgraat is er al vanaf € 24,95 en oplopend.
Hierbij komen dan de kosten voor het primeren, schuren, egaliseren en dan lijmen en leggen van de visgraat pvc vloer.
Hier zit vaak nogal verschil in prijs maar ook in kwaliteit. Sommige stoffeerders verdunnen de egaline o.i.d. zodat ze een scherpe prijs kunnen aanbieden. Let op, ga voor de juiste stoffeerder die goede lijm en egaline gebruikt en het gebruikt zoals het hoort. Laminaat All-In staat voor kwaliteit en gebruikt topmerken egaline en lijm zoals Thomsit

Kosten pvc vloer visgraat

De meeste verkochte pvc visgraat vloeren zijn van Belakos, Douwes Dekker, Hebeta en Hamat. Deze vloeren zijn kwalitatief goed en zeer scherp geprijst. Voor € 50,00 inclusief egaliseren en leggen valt bij mee als je kijkt naar de kosten van een pvc vloer visgraat. Bekijk eerst de kleuren en kijk dan of u er een band en bies omheen wilt. Dit zijn weer extra kosten.

Bezoek de showroom of webshop voor de kosten pvc vloer visgraat

Voor een vrijblijvende offerte voor kosten pvc vloer visgraat kunt u in de showroom of winkel altijd vrijblijvend een kostenplaatje berekening vragen. Natuurlijk kunt u dit ook online doen via de webshop. U krijgt dan via de email een op maat offerte met de kosten van een pvc vloer visgraat.

kosten pvc vloer visgraat


Meer mensen zochten op pvc vloeren prijzen | PVC vloeren Dedemsvaart | PVC vloer Stadshagen |

Prijzen inclusief 21% BTW