• De betere vloerenzaak
 • Leggen in heel Nederland
  Vraag gratis staal of offerte
 • Niet vooraf betalen
  Geen aanbetaling nodig
 • Showroom met Quick-Step
  Parador, Meister, Balterio
Bel 038-7507650
Subscribe to RSS Feed

PVC klik gratis gelegd

Klik PVC kliklaminaat leggen kun je ook zelf leggen maar waarom zou je als wij het gratis voor je leggen. Het nieuwe laminaat is stiller en gemakkelijk te reinigen. Klik PVC kliklaminaat of Loose Lay PVC kan binnen een dag gelegd worden zonder te egaliseren. Ideaal geschikt voor bedrijven en projectvloeren die minder definitief willen vernieuwen. Vraag vrijblijvend een offerte en stalen aan.

13 - 19 van 19

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • COREtec Click PVC Stone Collectie All In

  Vgroef: Geen V-groef
  Dikte: 8 mm
  8 mm
  Geen V-groef

  € 62,50 per m2
 • COREtec Click PVC Stone Small Collectie All In

  Vgroef: Geen V-groef
  Dikte: 8 mm
  8 mm
  Geen V-groef

  € 62,50 per m2
 • COREtec Tegel Click PVC Stone+ Collectie All In

  Vgroef: 4-zijden V-groef
  Dikte: 8 mm
  8 mm
  4-zijden V-groef

  € 62,50 per m2
 • COREtec Click PVC HD Collectie All In

  Vgroef: Geen V-groef
  Geen V-groef

  € 69,95 per m2
 • COREtec Click PVC XL+ Collectie All In

  Vgroef: 4-zijden V-groef
  Dikte: 8 mm
  8 mm
  4-zijden V-groef

  € 72,00 per m2
 • COREtec Click PVC HD+ Collectie All In

  Vgroef: 4-zijden V-groef
  4-zijden V-groef

  € 72,00 per m2
 • COREtec Click PVC Wood+ Collectie All In

  Vgroef: 4-zijden V-groef
  Dikte: 8 mm
  8 mm
  4-zijden V-groef

  € 72,00 per m2

13 - 19 van 19

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
Klik pvc kent een grote populariteit en is toe te passen in allerlei ruimtes. Click-PVC bestaat uit kunststof laminaatpanelen die heel eenvoudig met elkaar te verbinden zijn. Dat gebeurt met het kliksysteem. Verlijming is niet nodig en de panelen zijn los te leggen. Loose lay is de kracht van het simpele aanbrengproces van deze laminaatpanelen. Bovendien is het hierdoor een vloersysteem dat in het bijzonder ook geschikt is voor huurwoningen en huurkantoren. Het is bijvoorbeeld niet nodig om een vloer te egaliseren en verlijming is evenmin nodig. Dat biedt ook weer gemak bij het weer in de oude huurstaat opleveren. 

Profiteer van de voordelen van klik pvc

Click-PVC biedt in meerdere opzichten voordelen. Het is bijvoorbeeld zo dat dit vloersysteem in vergelijking met laminaat veel meer warmte biedt. Er is sprake van een harde laag met een slijtvast karakter. Dat zorgt ervoor dat deze kunststof panelen veel langer meegaan. Daarnaast is er sprake van een extra geluiddempend effect. In zijn totaliteit is er een hoog niveau van comfort en bovendien ook van gemak, want deze vloer is eenvoudig te onderhouden en schoon te maken. De vloer is overigens ook nog eens vochtbestendig. Het aanbod met klik pvc is zo divers dat er met allerlei aspecten rekening is te houden, zoals met de voorkeur voor een motief. Er zijn doorgaans van een bepaald motief uit een serie van een van onze kwaliteitsmerken meerdere kleuropties beschikbaar. Indien u bij ons een keuze maakt voor een klik pvc-vloer, heeft u ook nog de mogelijkheid om van een speciale aanbieding te profiteren. Bijvoorbeeld een gratis ondervloer of gratis plakplinten. Daarnaast zijn onze prijzen altijd zeer scherp gesteld, zodat u goedkoop slaagt in de aanschaf van een prachtige nieuwe vloer. 

Vele toepassingen mogelijk&

Click-PVC is voor vele toepassingen geschikt. Bijvoorbeeld in huis met de optie om de vloer door te laten lopen in de keuken. Als er eens vocht op terechtkomt, is dat geen probleem. De vloer is immers bestand tegen vocht. Naast de toepassing voor particulier gebruik is klik pvc eveneens geschikt als vloer in bedrijven. Wilt u weten hoe de pvc van uw keuze in huis of bedrijf in het echt lijkt? Vraag dan een gratis staal aan. Uiteraard is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Wij leggen gratis in heel Nederland en hebben eigen professionele vakmannen beschikbaar.
 
Prijzen inclusief 21% BTW